Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
-
buda yakinda vakif risk gibi olur 15liradan 98,5 olmusta İŞ de 1,0 dan basladigi yukselise 2,50 den tam gaz veririmi ????????**penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketin vergi dairesine bildirilen 6 aylık karı 18 milyon iken 9 aylık karının 21 milyon olduğu açıklanmış.
Piyasa bu rakamı beğenmediği için hisse fiyatı gerilemiş.
Yorum
-
radyolog abi bi el atıversene brisayaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
unicredit'in 3. Ceyrek net kari 335 milyon euro (beklenti: 135 milyon euro)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterykbnk gittii
464 den abv kısa günün kri
şimdi 60 lık lara bakıp yön yain etmeye çalışçam;);)
-matriks-
bu haber etkİler mİ ne dersİnİzDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
KAP : KONYA CIMENTO SANAYII A.S. / KONYA [] HERHANGI BIR OTORITEYE MALI TABLO VERILMESI 13.11.2012 15:11:31
HERHANGI BIR OTORITEYE MALI TABLO VERILMESI
---------------------------------------------------------------------------------------------
MALI TABLONUN HESAP DONEMI : 01.01.2012 - 30.09.2012
MALI TABLONUN VERILDIGI OTORITE : GELIR IDARESI BASKANLIGI, KONYA SELCUK VERGI DAIRESI BASKANLIGI
MALI TABLONUN VERILME NEDENI : 2012 YILI 3. DONEM GECICI VERGI BEYANNAMESI EKI
MALI TABLONUN VERILME TARIHI : 14.11.2012
---------------------------------------------------------------------------------------------
2012 YILI UCUNCU DONEM GECICI VERGI BEYANNAMESI EKI SERMAYE PIYASASI MEVZUATINA GORE DUZENLENMEMIS MALI TABLO BILDIRIMI.
|Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
*konya Çİmento'nun vergİ daİresİne sunduĞu tabloda 2012 yili 9 aylik net dÖnem kari 32.337.460 tl(13/11/2012 - 15:12:18)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bu asuzu hala malına müşteri bulamadı garibimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
beğenmedilermi karıbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*konya Çİmento'nun vergİ daİresİne sunduĞu tabloda 2012 yili 9 aylik net dÖnem kari 32.337.460 tl(13/11/2012 - 15:12:18)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sizin anladığınız erbabı olduğunuz bir iş var mıdır peki ?radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstererbabı güko dur

Yorum
-
FLAP
Günlük grafikler yerine haftalık grafiklere itibar etmek gerekiyor.
Anlık-günlük sıçramaların temeli olmadığı için
bunlara bakarak inşa edilen binalar da ilk sarsıntıda çöküyor.
Hissede mavi hat yukarı geçilip taban yapıldıktan sonra pozisyon almak gerekiyordu.
Aceleci davrandığımız için ava giderken avlandık.
2.00-2.25 aralığı üzerinde kaldığı 3 işlem gününde
trade edilen hisse sayısı 15 milyon iken dünkü hacim 800 bin.
Yeterli gücü olmadığı için hissede zaman kaybedeceğimiz kesin.
Ancak orta vadeli yön tayinine yarayan alt çerçevedeki kırmızı eğrinin yönü
sabredersek para kaybetmeyeceğimizi söylüyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
işlerine gelse kalmıcak gibi alırlarda.işlerine gelmiyor demekki: ben konyada bi gevseme bekliyorum önümüzdeki günlerdeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeğenmedilermi karı
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
brisa bi yürüse suada da yiyeceği speğin paralarını
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Haber ilk düştüğünde 310'a kadar olan satışların tamamını kaldırmışlar.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlerine gelse kalmıcak gibi alırlarda.işlerine gelmiyor demekki: ben konyada bi gevseme bekliyorum önümüzdeki günlerde
Böyle olunca seanslık HO 308.4'e yükselmiş.
(Vakit 15:10, 5 Dk.lık İşlem Adedi 16.700, İşlem Aralığı 306-310)
Peki ilk seansta alınıp satılan hisse sayısı kaç? 1.700 ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum