eşikler önemlidir yav...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
-
sönmez pamuklu 6 aylık kar 2.400.533Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartog 3,66bereketini gör abi,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartog tavan yapacak gibi. 355'ten çıktık iyimi
yenisini buluruz,
problem yok,inş...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
snpamlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersönme çok yazdık,
bir iki kelam da snpam(207) için edelim,üzülmesin...
218 ara,
225 esas barajı...
hedefleyebileceği ği 238-260
attım gitti...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
konya ve kartn bilançomu gelcekMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
Abe o da senin sayende, eksik olma. Allah razı olsunlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbereketini gör abi,
yenisini buluruz,
problem yok,inş...
Yorum
-
iyi akşamlarrr arkadaşlar..Mevlana der ki;
Yorum
-
sporlar spora çıkmışşş ::
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMert gidaaaaaaa da var bir hareket ne dersin levent abivar sende birşeyler,hadi hayırlısı...hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent abı gsdde bakarmsını işimize yarayabılırmı tesekkurler
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum