levent martı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
dikkatimizi çekip paylaştıklarımızda,radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster382 geçilince mi ALIM YAPILMALI demek oluyor
önemli bir işaret alınmış demektir...
ancak bu bizim için yeterli değil,
a)bekletebilir
b)hemen bozabilir...
gibi sebeplerden kendimizi koruma adına,
bir ölçüde,ikinci ve en önemli kriterdir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster382 geçilince mi ALIM YAPILMALI demek oluyoralım satım işini bilmiyorum,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdikkatimizi çekip paylaştıklarımızda,
önemli bir işaret alınmış demektir...
ancak bu bizim için yeterli değil,
a)bekletebilir
b)hemen bozabilir...
gibi sebeplerden kendimizi koruma adına,
bir ölçüde,ikinci ve en önemli kriterdir...
sadece,
kritik eşikleri,
ve kendimce beğendiklerimi paylaşıyorum...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abim sen bizim yatırım danışmanımız değilmisin neden bilmiyonlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralım satım işini bilmiyorum,
sadece,
kritik eşikleri,
ve kendimce beğendiklerimi paylaşıyorum...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
misal anhyt için 414 ve 418 önemlidir
409...te şuan“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ipeke 440-442 üzerinde,
olursa,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
senet yok sepet yok oh ne rahat hayat. :::
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yorum
-
komhl planım,hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu komhl ıle avtur çok sınır bozucu 2 kagıtt
tutar veya tutmaz,
çünkü atmasyon bir plandır,
geleceği kim bilebilir?
komhl 391
396 ara direnç-asıl 403 kalırsa sa
üstünde 420
beklerim yazsam...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
yaptığım işi seviyor ve önemsiyorum...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
çok zor bir iş olduğunu kabul ediyor ve çok çalışıyorum.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gelişmek için bilgiye açım,
eksiklerimin farkındayım...
sürekli notlar alıyor,
kurallar koyup,
belli bir disiplin içinde hareket etmeye özen gösteriyorum.“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
burce 457
nasıl bir plan yapabiliriz,
yol haritamız nasıl olmalıdır?“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Cümleten afiyet bal kaymak,az şeker olsun....“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum