hiram Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abi onu çok severim yazdım ya planımızı...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
-
notumuz çok geride kalmış,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi onu çok severim yazdım ya planımızı...
abisi nthol u yeni yazmışım,ok...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
-
helllllllllllllaaaaaaaaaaalllllll hocam hakkini helal etlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroleyyyyyyyyyyyy
atsyh 199
Yorum
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkomhl havası da komhl hava aldılevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdggyo,komhl,samat,brksn,
notlarımızda var,
yarıştıralım,
hangisi önce koşacak...nasibi varsa gelir hintten yemenden...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepsinin start çizgisi belli mi abi,
belli Levent im;
yaklaşana ilgi göster,
mağazaya her kes gelir herkes bir şey alır mı?
almaz,
almal,olmak,vermek isteyene
ilgi alaka gösteriniz,mirim...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratsyh 192,
geçen gün iyi işyapmıştık bununla,
195 ara
201 asıl geçmiş olman gereken stratejik yerdir
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratsyh 194atsyh,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteratsyh 194
zordur almak bizden kızı“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
DAX 8337.06 -39.23 -0.47
dışarı bozuk dikkat edin..
haydi iyi akşamlar....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa için 361 ve üzeri önemlidir,
gücü yeter milevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprzzma 336 görüp 344
üzerinde dediğim przma,
istediği yere gidebilir,
herşey çok açık,
ne abi o basamak grafik...dünkü notlar danlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteravtur 146
seni bulacağım,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
dün reha için ne yazmıştık
128 zorlarken,
133 altı feyk,
bugün 123,
zordur almak bizden kızı...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrheag 130
133 çok önemlilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün yazdık reha,hasta eyme adamı
burda,,,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersami ve reha da gaz varmış,,,
nasıl saldılar,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum