GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yokmu cevappppp yav..kimse bilmiyomuMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
pazartesi sabahaBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
saol tredaş..tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi sabaha
yağmur da cevap vermez oldu :::::::::::::::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
pazartesi sabaha para lazım abiiii ya dönmeseeeradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen hele sat be kardeşim
pazara mı desem pazartesi yemi desem paran döner yawww

yollayacanmmıııııı
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi sabaha para lazım abiiii ya dönmeseee
yollayacanmmıııııı
tabii ki hayır

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bas gaza palaaaa
şimdi değilse ne zamann bascan tam zamanı şimdiiiiiii :::::::::
)))
Mevlana der ki;
Yorum
-
hheehe bende olsam yollmazdımmmmmm ...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabii ki hayır

kim olduğunu bilmediğin neüdüğü belirsiz olan adama para yollamaman doğrusu senin dediğim. abim

Mevlana der ki;
Yorum
-
levent abim herzaman diyo spordan yatırım olmazz ama şimdi ligler açılacakya
bir kıpraşırlarmııı göstermelik diye düşündüm...Mevlana der ki;
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülker 13 25,
13 50 ve üstünde,kalısa-salevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet ,
uyum süper...
reha deli dolu bir çocuktur;
gözde yi çok beğenir...
arif ise daha oturmuş ve ağırbaşlıdır,
ipek te pek yakışır...
ahhh
ah
münir özkul
hulusi kentmen,
adile naşit,
sadri alışık
...
ve niceleri,
bu vesile ile onları analım
onlarla büyüdük...
...
adile nasit oğlu için zor zamanında
komşusundan ekmek alır
köfte için diyerek,
gerçekte ise evde bir şey yoktur...
...
heyhat
onlarda olan bugün azalan,
bir sevgidir,
iki ideallerdir...
...
düşünebiliyor musunuz,
hababamı ve bir çok eser veren
rıfat ılgaz lise öğretmenidir,
...
keşke behcet necatilin talebesi olsaydım,nerde
tv ler,davulcu ve zurnacı dolmuş
ahhh,ahhh...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranele 137,
140 ve üzeri kalırsa-salevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdgate 229....233 ve üstü otur kal olur sa--salevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselec 195,
(sığ,elinde olan dostumuz var ise)
1 97 ve üstü olursa--sa...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteridgyo 206,
210 ve üstü kalırsa ancak olurlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarif yo deme,
1 50 üstüne gel,
çıkışta sağda,
marketin önünde bekliyorum...31 7 2013 ve 1 8 2013levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertknsa 12 75
kront 092
ih(f)las 083
arfyo 144
mutlu 424
hey gidi günler hey,,,“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
piyasa ve forum yavaş değilll,yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekran donuyor.site problemli sanırım.pek katılamıyorum okumaya çalışıyorum..
biz hızlıyız ,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dogub doğmuşşşşşş ::
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
Yorum
Yorum