golts gelmedi
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bakamak ayrı , görmek ayrı, bunu yazıya dökmek ayrıııı, baktığını gördüğünü yazdığını icraaata dönüştürmek apayrıı bişee :::::yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbfren görmedim

l görmesende yazdığımı dikkate alıp cevap yazmn bile yeterli benim için.tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
alctl 368levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralctl 366 üzeri,
olmaz gibi,
bu gidişi sanki netasın itmesi
yatas 102levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryatas 098 geçse bile 101
geri gelir,
uymaz bana
dünkü notlardan
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
zaten karışık beynimi hepten karıştırma şimdiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakamk ayrı görmek ayrı bunu yazıya dökmek ayrıııı baktığını yazdığını icraaata dönüştürmek apayrıı bişee :::::
l görmesende yazdığımı dikkate alıp cevap yazmn bile yeterli benim için.tşk
)

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
teşekkür ederim,yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterev aletlerini sorarmışsın yaw
)) kafa mı kaldı?
arada hepimiz kopuyoruz,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbshev 6 aylık kar 88.912.387 tl
tepki vermedin abim sonrdan mı vercen yoksa :::::
yav sen bu gönderdiğimide okumamışsınnnnn ...yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterev aletlerini sorarmışsın yaw
)) kafa mı kaldı?
otur dikkat takip sıfır :::::::::::::::::::
))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
beynin karışık olması iyidir sürekli bişeler düşünürsünn çağın hastalığına yakalanma riskin azalırrryagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten karışık beynimi hepten karıştırma şimdi
)

Mevlana der ki;
Yorum
-
haydi afiyet olsun .......Mevlana der ki;
Yorum
-
şu an adımı sorsan çıkmazGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeynin karışık olması iyidir sürekli bişeler düşünürsünn çağın hastalığına yakalanma riskin azalırrr
sizlere gıpta ile bakıyorum maşallahınız var
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedef konusunda;
netas ve egeen bizi
sistemi
test edip
eksik aksak noksan hatalı
olan taraflarını gösterdi,
çok iyi oldu olmasına;
ancak ne zaman,
nerden,
başlıyacağım,
moral önemli yav...noluyor Levent Abi???????levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryatas 098 geçse bile 101
geri gelir,
uymaz bana
yatas 107 ,
kapak oldu resmen...
hayda,
moral sıfır oldu bea...:(“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Ben derdimi söyleyemem
Dilim yaralı yaralı
Bülbülüm amma ötemem
Gülüm yaralı yaralı
Aşk kitabını açamam
Akı karadan seçemem
Kanadım yok ki uçamam
Kolum yaralı yaralı
Hüdai gafletten uyan
Her geçen günüm bir ziyan
Ruh bir arı vücut kovan
Balım yaralı yaralı...aşık hüdai“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
sarky 295,
298 üzerinde...
begendim“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-

Yorum