Penguen Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
1.09 kalkmak üzere. bu iş böyledir. hasta olmayacaksınVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhasta etti beni. 1.07 den verdim.
ama hedefim zaten 1.09 idi. üstü başkalarının olsun.
kısmet 1 kademe imiş.
Yorum
-
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
1,10 dan dönmeli bence. bakalım ne edecek.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.09 kalkmak üzere. bu iş böyledir. hasta olmayacaksın
ama hedefim zaten 1.09 idi. üstü başkalarının olsun.
kısmet 1 kademe imiş."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Sıkmayın canınızı.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah hocam eşşeklık bizde 5,30 aldım 6,00 gordum vermedım bu adamlar petrol bulmuslarsa 7,5 ederler sonra ögrendımkı bedellıden aldıkları 1 lıralık hisselerı yabancılar 5 lıradan paraya cevırmısler 1 liradan 5den sat
Birinin iktisat diploması olduğunu öğrenince hemen "Ticaretin esası nedir" diye sorarım.
Medrese eğitimi onlara "Ucuzdan alıp pahalıdan satmaktır" cevabını öğretmediğinden suskun kalırlar.
Halbuki semt pazarındaki esnaf piyasanın içinde olduğundan işin sırrını çözmüştür.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Ekrandan gördüğüm kadarıyla bankalar gerilese de holdingler diri duruyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
yürü be brisaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be netas.Hisse senedi mi takip ediyorsunuz yoksa Veliefendi'de at mı koşturuyorsunuz bilemedim. ;)bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be brisa
Şansınız, bahtınız açık olsun.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
PEGA_SUS benden çok yaşayacakPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oluyor... veli efendi de sandım biran kendimi
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
bu topik daha çok şey görecek.
RYSAS, NETAS, RHEAG, EMKEL, BRISA bugün sabah burada yazılan senetler. Doğru analiz, doğru at.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
atın binicisi de önemliii ::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu topik daha çok şey görecek.
RYSAS, NETAS, RHEAG, EMKEL, BRISA bugün sabah burada yazılan senetler. Doğru analiz, doğru at.
))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum