Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11674

simurg hocam şu artog bir bakıver sen seversin böle kağıtları
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• reisim_43
      Aktif
      • 24 Eylül 2009
      • 273

blomberg" de Erdem Başçı konuşuyor.
      Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
      Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Levent Hocam ALCTEL 3.56. sonrası nassı görünüyor senin pencerenden; gavi mi ?
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• reisim_43
          Aktif
          • 24 Eylül 2009
          • 273

Mutlu perona yanaştı gibi.
          Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
          Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

NETAŞ TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. / NETAS [] 30.07.2013 10:17:41

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı No:11 Esas Aeropark Binası Kurtköy, Pendik, İstanbul
            Telefon ve Faks No. : 216-5222000 216-5222222
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 216-5222025 216-5222222
            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
            Özet Bilgi : Türkiye Futbol Federasyonu E-Bilet Sistem Entegratörü ihalesi hakkında

AÇIKLAMA:
            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz ve E-Kent (E-Kent Teknoloji ve Ödeme Sistemleri) Konsorsiyumu; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun, Türkiye çapındaki TFF şubeleri, en üst lig ve bir altındaki ligde bulunan futbol kulüplerinin stadyumlarında E-Bilet Sisteminin tasarımı, tedariki, entegrasyonu, devreye alınması, çalıştırılması ve bakımı için bir Merkezi Sistem Entegratörü seçmek üzere gerçekleştirdiği ihalede en iyi teklifi vermiştir. TFF'nin değerlendirmesini müteakiben ihalenin sonucu ve projenin ayrıntıları belli olduğunda kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

şu bagfs yukarı gitmek için pek bir istekli gördüm.. ne dersin radyolog abi...
              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11674

az biraz 202 den idgyo takıldım belki gider diye...
                Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                  Kıdemli
                  • 06 Eylül 2008
                  • 4782

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Levent Hocam ALCTEL 3.56. sonrası nassı görünüyor senin pencerenden; gavi mi ?
                  aynen hocam...
                  daha kavisi de var 358de ,çok azdaha vakti var...

tmsn 487 geçer mi hocam,marjı az gibi...
                  “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 22819

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    şu bagfs yukarı gitmek için pek bir istekli gördüm.. ne dersin radyolog abi...

enteresan olabilir banka furyası sakinleyince hatırlart bi daha bakalım
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      simurg hocam şu artog bir bakıver sen seversin böle kağıtları
                      Sıkışma sürecinde. 3.00 direnci var, bU direnç hacimle geçilirse o zaman bişeyler olabilir....
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

Vestel 215 üzeri bana uyar...

Yorum

• ysf1
                          Katılımcı
                          • 04 Temmuz 2013
                          • 197

günlük al verenler.....

BIST, List of Stock Ticker Symbol, Name, Signal, Open, High, Low, Close, Change, Volume

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

15.50-1560 aralığından gubrf aldım
                            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• levent martı
                              Kıdemli
                              • 06 Eylül 2008
                              • 4782

uyum izliyorum 230 üzerinde tutunacak mı?kritik eşik...

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 22819

ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

açılmıyor

bu mesaj çıkıyor :Bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information