HALKB halka arz için görüşleriniz nelerdir
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sn hiram gördüğüm kadarıyla koşan hisselere atlamayı seviyorsunuz. Riski seviyorsunuz.
En son TSPOR da 12,30 lardaydı sanırım maliyet. ipeke de 5,30 larda.
Bu borsada kaybetmek kolay, kazanmak zordur.
Halbuki Analiz alım yapılmadan önce yapılmalıdır.
Düşen hisselerde yapılan analiz ancak sizi bir nebze rahatlatabilir. Sorununuza kesin çözüm sağlamaz."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
brisa ve netas oratk bi hareket mi geliyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Manyak kim pega ? Orada manyak yok. Sadece gerginlik oldu arkadaşlar arasında. ama zamanla düzelir.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne tarafta abi ?
manyakların orayı mı diyon ?
ne yaşanmış ki ?
neyse biz işimize bakalım. hazır hissecileri bulmuşken
Yorum
-
nataşa kalkıyo ama bensiz senetlerde saplandım kaldım ...k24Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yürü be koçum benimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Hep dipten alıp tepeden satmak istiyorsunuz. Elinizde yeterli hisse ve para yoksa bunu başaramazsınız.
Unutmayın sünger avcıları vurgun yer ve geri kalan ömürlerini felçli geçirirler ![FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
suan felclıyım yogun bır tedavi ipek belkı petrol bulursa kurtarıırrPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHep dipten alıp tepeden satmak istiyorsunuz. Elinizde yeterli hisse ve para yoksa bunu başaramazsınız.
Unutmayın sünger avcıları vurgun yer ve geri kalan ömürlerini felçli geçirirler !
Yorum
-
Henüz almadım. takipteyim. hacim yok. alırsam yazarım zaten.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoyner harketlenebilir. 4.14
Yorum
-
0,72 den 0,78 e gelerek 1 saatte %9 pirim sağladı. Değerlendirene hayırlı olsun.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRYSAS 0,80 görürmü bu hafta?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Gördüğüm kadarıyla tabandan ve alıcısız işlem görüyor.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuan felclıyım yogun bır tedavi ipek belkı petrol bulursa kurtarıırr
Hisse 5 günde 4.14'ten 6.14'e ulaşıp % 48 prim yapmış.
Kamu çalışanlarına yıllık % 5-6 zam yapılan bir ülkede yaşıyoruz.
Mahmut Yıldırım; nam-ı diğer Yeşil'in bu konuda sevdiğim biz sözü var.
5 günde % 48'lik karı amcalar "Yedirmez, kusturur"
Ama üzülmeyin hisse uzun vadeli yükseliş trendinde.
Son çıkışta verdiklerinin tamamını geri alsa bile uzun vadede zarar ettirmez kanısındayım.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
VURGUN dedinde aklıma geldi abi...Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHep dipten alıp tepeden satmak istiyorsunuz. Elinizde yeterli hisse ve para yoksa bunu başaramazsınız.
Unutmayın sünger avcıları vurgun yer ve geri kalan ömürlerini felçli geçirirler !
eskiden tanıdığım, bi vurguncu varıdı...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünlükleri tırmık tekniğine benziyor...

birkaç örnek grafik burdadır
burda CEMAS
http://www.hisse.net/forum/showthrea...t=76047&page=8[/QUOTE...
...
MASAT gaçagaldı bi tarafına....
Yorum
-
Siz öyle deyince benim de aklıma Muazzez Abacı geldi ;)PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVURGUN dedinde aklıma geldi abi...
....

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum