isc leri 5.08 den verdim gitti
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sende samat al ::::
))))radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok yemez , hayvan terli
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamat 2 75
sıkıyosa sen al güko bak tavan mavan falan filan bilem yaparlarGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben piyasaya güvenmiyom radyolog abim bana güvenmiyooo :::
))

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yağ-mur ya-ğı- yoorrr
Sel-ler a-kı-yooorr
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şaka bir yana artıya geçirseler bunu bir realizasyon aracı olarak görecekler
netekimm
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi sıkmıyo yav şimdi aldımda satsam mı satmasmmı bekelesemmi beklemesemmi diye düşünüyorumradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıkıyosa sen al güko bak tavan mavan falan filan bilem yaparlar

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
elimde olsaydı eğer garanı 7.44 e verirdimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
demonte yapılıp eve paketleme servisine verilebilir fena hediye olmaz hanımaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sıkmıyo yav şimdi aldımda satsam mı satmasmmı bekelesemmi beklemesemmi diye düşünüyorum
Yorum
-
panikleterek sllarlar milleti dökülenleri toplarlar pazartesei yukardan açarlarr ha borsa gidecek deyip bugün dökülenler tekrar yukardan mallanırlarr bunuu gören mal sahipleri bir daha panikletip sallarlar vay amg borsa düşüyo diyip mallananlar tekrar alttan verirrler elndekileriiiysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu panik niye....hafta sonu bir haber gelecek herhalde.....
vel hasılı kerimmmm bu böle devam eder giderr nassi..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
panikleterek sllarlar milleti dökülenleri toplarlar pazartesei yukardan açarlarr ha borsa gidecek deyip bugün dökülenler tekrar yukardan mallanırlarr bunuu gören mal sahipleri bir daha panikletip sallarlar vay amg borsa düşüyo diyip mallananlar tekrar alttan verirrler elndekileriiiysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu panik niye....hafta sonu bir haber gelecek herhalde.....
vel hasılı kerimmmm bu böle devam eder giderr nassi..
Mevlana der ki;
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbanvt 3 66
3 65 üzeri iyi durmakla birlikte,
3 70 üzeri harektli olmasını beklerim,,zahmet olmazsa...
Banvit 3.59-3.60 dan işlem görmekte. 3.72 de 3 adet işlem görüp döndüMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim sistemime göre 3.68-3.70 kademelerini aştıktan sonra rahatlayacak, ne ki aşmadan önce 3.60-3.62 kademelerine "keriz silkelemesi" operasyonuna gebe ancak teknik açıdan biraz zaman alacak olsa da (2 hafta kadar) 3.70 i aşacak görünümdeBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
abi,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpanikleterek sllarlar milleti dökülenleri toplarlar pazartesei yukardan açarlarr ha borsa gidecek deyip bugün dökülenler tekrar yukardan mallanırlarr bunuu gören mal sahipleri bir daha panikletip sallarlar vay amg borsa düşüyo diyip mallananlar tekrar alttan verirrler elndekileriii
vel hasılı kerimmmm bu böle devam eder giderr nassi..
limit n sonsuza giderken,
tarih hep tekerrür ediyorsa,
o zaman;
birileri niye hep kaybediyor?
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
fena felsefik be yawlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi,
limit n sonsuza giderken,
tarih hep tekerrür ediyorsa,
o zaman;
birileri niye hep kaybediyor?
Yorum
-
GUBRF 16.10 a kadar gerilemesine rağmen dökülmedi silkelemede 16.20 den işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum