Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ben piyasaya güvenmiyom radyolog abim bana güvenmiyooo :::levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamat 2 75
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
GUBRF yi alttan aldıklarımla paçal 16.35-1640 a satış yazdımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
gubrf de 16.45 alınıyor
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam senin şu işlemlerin benim aklımı döndürüyorMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUBRF yi alttan aldıklarımla paçal 16.35-1640 a satış yazdım
helal olsun..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
karmaşık değil yaw 16.00 ya kadar almıştım paçalda maliyet 16.09 oldu verdim 16.37 yeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam senin şu işlemlerin benim aklımı döndürüyor
helal olsun..
sürümden kazanıyoruz köfte ekmek be yawBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bereketli olsun abi,MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergubrf de 16.45 alınıyor
bu trade bana ismet özeli anımsattı,
"""ZOR ZAMANDA TRADE"""“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Ya Levent Hocam senin şu şiire olan merakın ve şairliğin mest ediyor benilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbereketli olsun abi,
bu trade bana ismet özeli anımsattı,
"""ZOR ZAMANDA TRADE"""
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Erdoğan: MİT uyaracak
26 Temmuz 2013
Tweetlee-postaBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan PYD Başkanı'nın ziyareti konusunda "MİT tehlikeli adımlar attıkları konusunda uyarıda bulanacak" dedi.İşte Erdoğan'a sorulan sorular ve cevaplar
PYD Başkanı'nın ziyareti
MİT, tehlikeli adım attıkları uyarısında bulunacakMevlana der ki;
Yorum
-
habire köfteyi götürüyosun kalbe zarar verir dikkat hocamMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarmaşık değil yaw 16.00 ya kadar almıştım paçalda maliyet 16.09 oldu verdim 16.37 ye
sürümden kazanıyoruz köfte ekmek be yaw
Mevlana der ki;
Yorum
-
şuan usta konuşuyo dikkaaaattttt...Mevlana der ki;
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDile getirildi mi biiyorum, ben herhangi bir raporda okumadım; dile getirilmiyor ama...Suriye'de PYD nin güneydoğu sınırımızda hakimiyeti ele alması devletin refleksi açısından piyasa yapıcılarını ürkütür. Gerçi PYD başkanı İstanbul'da ve istihbarat görevlilerine bilgi vereceği dile getirildi ne ki, özerklikten söz edilmesi perde gerisinde Suriye, Türkiye İran arasındaki yıllardır bu alanla sessizce sürdürülen ittifakı bozar; bu orta vadede bilinemeyen gerginliklere gebedir. Borsayı etkileyecek gelişmeleri içinde barındırır bu durum iyi takip etmek gerekir.yorum susuzGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErdoğan: MİT uyaracak
26 Temmuz 2013
Tweetlee-postaBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan PYD Başkanı'nın ziyareti konusunda "MİT tehlikeli adımlar attıkları konusunda uyarıda bulanacak" dedi.İşte Erdoğan'a sorulan sorular ve cevaplar
PYD Başkanı'nın ziyareti
MİT, tehlikeli adım attıkları uyarısında bulunacak
Yorum
-
usta kim diye sormayın şimdiiiiiii tanımıyan varmı memlekettee ustayı :::::::::::::::::::
))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
bir tanımasa burda radyolog abim tanımazzzzzzz ::
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
"sabah menekşe buldum ormanda
gönderdim sana erkenden
gün batarken gül topladım
getireceğim akşam gelirken" heine“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum

Yorum