iyi akşamlar
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
satışların son demlerindeyiz teknik açıdan.... Velakin, piyasada da bir tedirginlik mi var, yoksa hinlik yapanların sıkıştırma stratejilerimi uygulanıyor önümüzdeki günlerde göreceğiz... Yabancı takasında % 0.5 lik bir azalma mevcut...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterensem kaşınmaya başladı
ne demek oluyor bu sn mesut hocam
Ensenizde boza pişti mi? köyün delisi primi kaptı ensenize bi şaplak atarakMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermirasyedi olduğunuzu, yine harvurup harman savurduğunuzu; köyün çelimsiz delisiin ensenizde boza pişirip, prim alacağına delalettir

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam malesef buraya gelenler paylaşımdan yoksunlar. gelirler sessiz sedasız izlerler ve giderler çok uğaraştık ama bir türlü katılımı sağlayamdık ne yapsan boş.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden katılım nick yazmadan oluyor, hala anlamış değilim; simurg Hocam bizim bu topiğe de ziyaretçi kabul etmesek de, gelenler yüzünü gözünü açarak girse içeri
katılan 44 kişi; paylaşan 4 kişi 
okunan bir haberi dikkatini çeken bir senedi ya da duyulan bir bilgiyi paylaşmak zor geliyo galiba ...
bahanelerde hazır biz anlamıyoz bilmiyoz zaten malı almışız zararda bekliyoruz.....
senin anlayacağın ne yapsan nafileeeee ya sende yazmayacaksın yada yazmayanları hiç dikkate almaycaksın onları yok hükmünde sayacaksın bildiğini okuycaksın
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
saliha iyi akşamlar, nasılsın; bir gün bize iftara gelsene, ben alırım semi evdenBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
siteye girmek çok problemli...bu sayfa açıldığında tüm ekran donuyor bir haftadır...hatta teşekkkür butonunu çalıştıramadım:(GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam malesef buraya gelenler paylaşımdan yoksunlar. gelirler sessiz sedasız izlerler ve giderler çok uğaraştık ama bir türlü katılımı sağlayamdık ne yapsan boş.
okunan bir haberi dikkatini çeken bir senedi ya da duyulan bir bilgiyi paylaşmak zor geliyo galiba ...
bahanelerde hazır biz anlamıyoz bilmiyoz zaten malı almışız zararda bekliyoruz.....
senin anlayacağın ne yapsan nafileeeee ya sende yazmayacaksın yada yazmayanları hiç dikkate almaycaksın onları yok hükmünde sayacaksın bildiğini okuycaksın
seans sonu herşey normale dönüyor fakat seans anında nedendir bilinmez okumakta bile zorlanıyorum kendi adıma...
hatta sitede virüsmü var diye düşünmedim değil
)
ne yazmaktan ne de paylaşmaktan çekinen insanlar değiliz üstelik....
iyi akşamlar...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
GÜNAYDIN...
Atilla Yesilada @AtillaYesilada1
asya güne kötü başladı. tcmb istisnai gün ilan edebilir http://www.paraanaliz.com/portal/art...tahvil-satisla …
Esra YILMAZ @yilmazesray
Halkbank'ın karı beklentileri aştı! http://dlvr.it/3j6c2tYAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
günaydın hayırlı sabahlar ..........Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Günaydın hisse trade,
Paylaşımlar için çok tşk ederim sn ysf1
Yorum

Yorum