daği yi 1.69-1.70 de pasifte pusuda bekliyorum. hızlı3-5 kademelik trade için
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
verdiği teklif beğenilmedi mi noldu birdenMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.40 dan ek vestl aldım
Yorum
-
2.30-2.35 kademelerinden 2. parti ek alım vestelde yapıyorumBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
evet ben de şaşırdım, tv lere bakıyorum ihaleden haber yok ama 2.30 a kadar sert bir satış geldi, ben alım yönünde tercihte bulundum bakalımubatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiği teklif beğenilmedi mi noldu birden
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
takip etmediğim bir hisse, simurg üstadın takibinde ve onunla ilgili geçmiş sayfalarda analiz yapmıştı; ben seans içinde işlem yoğunluğundan analilz yapamam ama akşama bakabilirimgeneral72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesut Hocam Martı'daki durgunluk fırtına öncesi olabilir mi?Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
meydanı boş bulup top koşturan senin avatarınmış meğerradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterini cinibilmem
mesut hocam gel dedi geldim işte

Hoş geldin doktorum
Yorum
-
piyasa mb FAİZ ARTTIRIM KARARINA KISA BİR YUKARI YÖNLÜ TEPKİ VERMESİNE RAĞMEN SABAH YAZDIĞIMIN ARKASINDA DURUYORUM
AYRICA ilve etmek isterimki 75000 civarına hatta hafif altına sarkmaların bile OLMASI GEREKTİĞİ GÖRÜŞÜNDEYİMDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hımm sadece vestl e özgü değil tüm hisseler hızla yukarı çekilip aşağı verildi. garan 8.06 ya çekilip 7.90 a verildi, isc de 5.46 ya kadar çekilip 5.34 e kadar verildi çok hızlı işlemlerleubatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiği teklif beğenilmedi mi noldu birden
Yorum
-
1.70 ler geldiMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaği yi 1.69-1.70 de pasifte pusuda bekliyorum. hızlı3-5 kademelik trade içinBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi şu rheag dikkatimi çekiyo ne işabi bi bak dedik sana sende hiç bişeye bakmıyonradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrheag nin üstadı efekent tir ona sor bakiimm
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
158 maliyet bekliyorum hocam..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.70 ler geldiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
efekent hocam olsaydı hemöen egproya bak derdiii kulakları çınlasın...::
))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum