Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
EGE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. / EGEEN, 2013 [] 05.06.2013 10:17:19
Genel Kurul Toplantısı Çağrısı
Adres Kemalpaşa Cad. No:18 Pınarbaşı-İzmir
Telefon 232 - 4911400
Faks 232 - 4911515
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 232 - 4911400
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 232 - 4911515
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
Özet Bilgi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Yapılması Hakkında.
Karar Tarihi 24.05.2013
Genel Kurul Türü Olağanüstü
Tarihi ve Saati 28.06.2013 14:00
Adresi Kemalpaşa Caddesi No:18 Pınarbaşı-İzmir
Gündem EGE ENDÜSTRİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
28.06.2013 GÜNLÜ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL
TOPLANTI GÜNDEMİ
1) Toplantı Başkanı Seçimi,
2) Hazır bulunan paysahipleri adına toplantı tutanağını imzalamak üzere toplantı divanına yetki verilmesi,
3) Esas sözleşme değişikliği konusunun görüşülerek karara bağlanması,
4) Dilekler.
EGE ENDÜSTRİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Mustafa Bayraktar Melda Sermen
Başkan Vekili Üye
Gündem Maddeleri Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
Gündem Maddeleri Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
yarın genel kurulu varmış ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
2.16-2.20 kademelerinden İZMDC de alıcıyım. 2.20 den işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
1.16-1.17 den TIRE ALDIM 1.16. dan işlem görmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam naber, denıze gırdınmı?
deniz derya borsa benim; velet ve hanım baktı ki deniz derya evde benim; baş başa verip gittiler denize
yürüme mesafesinde deniz; akşamları gidiyorum ben
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
garan da yanıldım; garan koşmaya devam etti; molayı unuttu bıraktı gitti mola yerinde, koyar mıyım sanıyorsun yanına :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Yorum
-
iyi akşamlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
emek verdiniz,
ellerinize sağlık...cümleten hayırlı akşamlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
emek verdiniz,
ellerinize sağlık...cümleten hayırlı akşamlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ubatu dostum, tborg yarın ve önümüzdeki hafta göz önünde olsun
Yorum
-
mesut hocam senet tutmayalı çok olmus titreme geliyor sağdan sağdan
))
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
demekki senet tutma zamanı gelmişsinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam senet tutmayalı çok olmus titreme geliyor sağdan sağdan
)) 
Yorum

Yorum