ben kaçar bugünlük yeter iyi akşamlarrrrr...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
-
gereğini yaptınız mı...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesajdaki hoca kısmını izninizle yok kabul edelim...
uyum 201 ve 203 geçersee üzerinde kalırsaa izlerim takibimde...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
AnasayfaAraştırma
29.05.2013 Günlük Bülteni
ABD'de açıklanan verilerin pozitif etkisinin Asya Pasifik borsalarında önemli bir etki yaratmamış olması, Avrupa borsalarının kapanışının ardından ABD'de görülen kar satışları ve vadeli borsaların güne ekside başlaması nedenleriyle BIST-100 endeksinin bugüne satış baskısıyla 89.700 civarından başlangıç yapmasını bekliyoruz.
Moody's'in ABD bankacılık sistemine yönelik görünümünü negatiften durağana yükseltmesi, ABD'de açıklanan S&P Case Schiller konut fiyat endeksi ve Conference Board tüketici güveni verilerinin beklentilerden daha iyi gelmesi, dün global borsa endekslerinde pozitif seyirler yaşanmasına neden olurken, yurtiçinde bankacılık sektörünün karlılığının düşeceği endişelerinin sektör hisselerine getirdiği satış baskısı yurtdışından negatif yönde ayrışarak günün 90.000 sınırının altında tamamlanmasına sebep oldu.
Düzenleyici kuruluşlar tarafından alınan tedbirlerin bankacılık sektörünün 2.çeyrek karlılığının da pozitif geçeceğini göstermesine karşılık gerek tarihi düşük seviyelere gerileyen faizlerin ardından kredi faizlerinin de bu yönde düşürülmesi gerektiğine yönelik baskılar gerekse TCMB'nin attığı adımların önümüzdeki yıllarda sektörün karlılığını baskı altına alacağının (azalan ivme ile devam edeceğinin) düşünülmesi “yeni bir denge noktası bulununcaya kadar Borsa İstanbul'da baskı kurmaya devam edecektir” fikrini taşımamıza yol açıyor. Bu nedenle, her ne kadar Türkiye'nin temel göstergelerinde negatif bir değişiklik olmasa da, 2014 yılında azaltılmaya başlanması muhtemel varlık alım programına yönelik beklentilerin hisse senedi piyasalarında ve özellikle gelişmekte olan ülke borsalarında daha önce fiyatlandırılacak oluşu ve bankaların karlılığının azalan ivme ile devam edeceğini düşünmemiz nedeniyle her iki konunun zaman zaman BIST-100 endeksinde satış baskısı kurmasını bekliyoruz.
Bugünkü Hisse Tavsiyelerimiz: EREGL, KCHOL, TCELL
eti menkul
Yorum
-
rica ederim,kolay gelsin...ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunaydın, sevgiili martı ,
arkadasım benım kadar sabırlı degılmıs satıp degıştırmıs uyumu, ama sagol tesekkur ederim ilgine..
selamlar
Yorum
-
test bir iki,alo...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok rikli grubundan iki adet
sadece yazıda kalsın
bshev 147 5...megap 211
Yorum
-
ne testi yapıyon abim ...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertest bir iki,alo...
Mevlana der ki;
Yorum
-
ben gider 3 gün yokum kendinize iyi bakın kolay gelsin..Mevlana der ki;
Yorum
-
Otomat 529
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum