Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Şimdiden kolay gelsin..hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersımurg hocam gelınceeeeee karton ve tspor analzı yaparmısnız tesekkurler* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
-
-
Torunlar GYO, 2012 yılı finansal performansını, 2013 yılı hedef ve öngürülerini 28 Mart 2013 Perşembe günü Four Seasons Hotel’de düzenlenecek basın toplantısı ile paylaşacak
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören en değerli ikinci GYO ünvanını taşıyan, gayrimenkul ve alışveriş merkezi yatırımları ile Türkiye’nin en geniş portföylerinden birine sahip Torunlar GYO, 2012 yılı finansal performansını, 2013 yılı hedef ve öngürülerini 28 Mart 2013 Perşembe günü Four Seasons Hotel’de düzenlenecek basın toplantısı ile paylaşacak.
Toplantıya, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve Torunlar GYO Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç katılacak.
http://emlakkulisi.com/torunlar-gyo-...lasacak/156256T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
açıklanacak iyi bir konsolide net kar rakamı hisseye olumlu yansıyacağını düşünüyorum.kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTorunlar GYO, 2012 yılı finansal performansını, 2013 yılı hedef ve öngürülerini 28 Mart 2013 Perşembe günü Four Seasons Hotel’de düzenlenecek basın toplantısı ile paylaşacak
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören en değerli ikinci GYO ünvanını taşıyan, gayrimenkul ve alışveriş merkezi yatırımları ile Türkiye’nin en geniş portföylerinden birine sahip Torunlar GYO, 2012 yılı finansal performansını, 2013 yılı hedef ve öngürülerini 28 Mart 2013 Perşembe günü Four Seasons Hotel’de düzenlenecek basın toplantısı ile paylaşacak.
Toplantıya, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve Torunlar GYO Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç katılacak.
http://emlakkulisi.com/torunlar-gyo-...lasacak/156256
yeniden değerleme hariç olmak üzere faaliyet karını 190.000.000 civarı bekliyorum.
gayri menkullerin yeniden değerlenme değer artışlarda dahil olduğunda
300-400 milyon arası bir kar rakamı bekliyorum
benim açımdan önemli olan faaliyet kar rakamıdır.
.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum

[/IMG]

[/IMG]

Yorum