Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hafta sonu inceleme sonrası savuracağım ben...
mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfiyet olsun...
Tahmin yarışmasında önümüzdeki haftanın tahminini savursanız.....

Yorum
-
Henüz erken... yukarıda 17 suan için direnc oldu...kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum döndü demek için erken'mi ?
GUBRF
16,05 % 0.94
biraz buralarda oyalanması gerek diye düşünüyorum...
Yorum
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHenüz erken... yukarıda 17 suan için direnc oldu...
biraz buralarda oyalanması gerek diye düşünüyorum...

....hayırlısı
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
***ALCAR***ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin
Yönetim Kurulu Kararı )
***ALCAR***ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin
Yönetim Kurulu Kararı )
Adres Muallim Naci Cad. No: 69
Ortaköy/İSTANBUL
Telefon 212 - 2275200
Faks 212 - 2603504
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 2275200
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 2603504
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
Özet Bilgi 2012 Yılı Kar Payı Dağıtımına
İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
EK AÇIKLAMALAR:
Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu 15.3.2013 tarihli
toplantısında,
Şirketimizin, 2012 yılına ait finansal tablolarında yer alan 32.837.570,-TL dönem
kârından Sermaye Piyasası Mevzuatı, Şirket Esas Sözleşmesi ve diğer mevzuat
hükümleri uyarınca 5.918.297,-TL vergi karşılığı ayrıldıktan sonra kalan net
dağıtılabilir dönem kârı 26.919.273,-TL’ dir.
* Net dönem kârına 4.264,-TL tutarındaki bağışların ilavesi ile oluşan
26.923.537,-TL’nin %23,27’sine tekabül eden 6.264.000,-TL (Brüt) tutarındaki
kısmının ortaklara kâr payı olarak nakden dağıtılmasına, kâr payı dağıtımına 31
Mayıs 2013 tarihinde başlanmasına,
* Önceki yıllarda ayrılan birinci tertip genel kanuni yedek akçe tutarı yasal
tavana ulaştığından, birinci tertip genel kanuni yedek akçe ayrılmamasına,
* Dağıtılacak kâr payı üzerinden 572.400,-TL tutarında ikinci tertip genel kanuni
yedek akçe ayrılmasına,
* Vergi tevkifatına tabi olan kâr payı kısmı üzerinden gerekli vergi tevkifatının
yapılmasına,
* Kalan tutarın olağanüstü yedek akçelere eklenmesine,
Bu önerimizin genel kurul’un onayına sunulmasına, oybirliği ile karar vermiştir.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 15.03.2013
Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 29.03.2013
Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin
Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit
Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar
Payı - Net (TL)
ALCAR(Eski),TRAALRSA91H2 0,5800000
0,4930000
Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi
31.05.2013
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı
(TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
ALCAR(Eski),TRAALRSA91H2 0,000
0,00000
IMKB
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...196#post472196
haftalık hisse yarışmamıza birer hisse seçerek katılın[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin bağlı şirketi olan İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin TEDAŞ’a ait yüzde 100 oranındaki hisselerinin özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. İhaleye, Fina Enerji-Fina Limancılık Ortak Girişim Grubu, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., Park Holding A.Ş., Eksim Ortak Girişim Grubu, Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş., Aksa Elektrik Perakende Satış A.Ş. teklif verdi.
Elemesiz turla başlayan ihalede en yüksek teklif 652 milyon dolar oldu. Birinci elemeli turda en düşük teklifi vererek elenen firma Park Holding A.Ş. olurken, en yüksek teklif 1 milyar 53 milyon dolar oldu. İkinci elemeli turda en düşük teklifi veren Eksim Ortak Girişim Grubu elenirken, ihale başlangıç tutarı 1 milyar 165 milyon dolar olarak belirlendi. Birinci turda, Fina Enerji-Fina Limancılık Ortak Girişim Grubu ve Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş ihaleden çekildiğini bildirdi.
İhaleyi, 1 milyar 227 milyon dolar teklif veren Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş. kazandı.
15 Mart 2013 Cuma 17:29
cuma bu beklentiyle .
SABANCI HOLDİNGSAHOL
10,50
Son 15 Mar - 17:44
2,94%
yükselen SAHOL ihalenin lehlerine sonuçlanmasına
daha ne kadar olumlu tepki verebilir. mi?
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
AYEDAŞ'A 1,227 MİLYAR DOLARkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTürkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin bağlı şirketi olan İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin TEDAŞ’a ait yüzde 100 oranındaki hisselerinin özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. İhaleye, Fina Enerji-Fina Limancılık Ortak Girişim Grubu, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., Park Holding A.Ş., Eksim Ortak Girişim Grubu, Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş., Aksa Elektrik Perakende Satış A.Ş. teklif verdi.
Elemesiz turla başlayan ihalede en yüksek teklif 652 milyon dolar oldu. Birinci elemeli turda en düşük teklifi vererek elenen firma Park Holding A.Ş. olurken, en yüksek teklif 1 milyar 53 milyon dolar oldu. İkinci elemeli turda en düşük teklifi veren Eksim Ortak Girişim Grubu elenirken, ihale başlangıç tutarı 1 milyar 165 milyon dolar olarak belirlendi. Birinci turda, Fina Enerji-Fina Limancılık Ortak Girişim Grubu ve Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş ihaleden çekildiğini bildirdi.
İhaleyi, 1 milyar 227 milyon dolar teklif veren Enerjisa Elektrik Dağıtım A.Ş. kazandı.
15 Mart 2013 Cuma 17:29
cuma bu beklentiyle .
SABANCI HOLDİNGSAHOL
10,50
Son 15 Mar - 17:44
2,94%
yükselen SAHOL ihalenin lehlerine sonuçlanmasına
olumlu tepki verebilir. mi?
Türkiye'nin en büyük elektrik dağıtım bölgesi olan AYEDAŞ'ta en
yüksek teklifi 1,227 milyar dolar ile Enerjisa verdi. İhale sonrasında
konuşan Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Selahattin Hakman,
ortakları EON ile birlikte Türkiye'nin önemli enerji oyuncularından