günaydın kolay gelsin..
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKRSAN saatlik grafiği hoşmuş, sanırım 550 ye kadar uzanıp, bir formasyona girmesini bekliyorum... Gecen hafta GÜKO ya bunu söylemiştim...
Ama dikkat tehlikeli hissedir... (504 Stop.!!!) zaten yeni bir hissemustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKRSAN 540 a kadar tolere edilebilir altında 526 son nokta olur kısa vadede... ve buradan formasyona kısa bi düzeltmeye girebilir... zira 580 üğstünde işlem gördü bugün... buda daha yolum var demektir... yukarı ataklar yapacağım diyor... bakalım ben ne zaman bulasacığım buna ;)Sözümüzden dışarı çıkmamış... Günlükte ve haftalıkta acaba canak tamamlamaya gitmek istermi?mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGÜKO hacım bulasma zamanı geldi mi dersin
Düzeltmesinde almadık ama 90 sonrasında uzaması mevcut... stop 564 e cıktı... bi incele yaw sunu arastırda haber et loooo 
Günlükte ki rakamlar canak seviyesinin rakamları... izliyoruz yine bakalım...
Saatlik (60dklık)

günlük
Yorum
-
TRAKYA CAM SANAYİİ A.Ş. / TRKCM, 2013 [SISE] 07.03.2013 17:03:19
Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Adres İş Kuleleri Kule 3 34330 4.Levent - İstanbul
Telefon 212 - 3505050
Faks 212 - 3505080
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 3505050
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 3505080
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
Özet Bilgi Kar Payı Dağıtım Teklifi
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 07.03.2013
Konunun Görüşüleceği Genel Kurul Tarihi 05.04.2013
Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Şekli Peşin
Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
TRKCM(Eski),TRATRKCM91F7 0,0238580 0,0202800
Teklif Edilen Nakit Kar Payı Ödeme Tarihi
31.05.2013
Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
TRKCM(Eski),TRATRKCM91F7 16.320.000,000 2,35266
EK AÇIKLAMALAR:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") Seri:XI, No.29 "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği"ne göre hazırlanan 2012 yılı konsolide bilançomuzda yer alan 72.404.236 Türk Lirası tutarındaki 2012 yılı net konsolide bilanço kârımızın, SPK'nın kâr dağıtımına ilişkin düzenlemeleri ve esas sözleşmemizin 29. maddesi ve Yönetim Kurulumuzun 27 Şubat 2013 tarihli toplantısında revize edilen ve aynı tarihte kamuya açıklanan "Kar Dağıtım Politikası"'nda belirtilen esaslara göre ekteki şekilde tefrik edilmesi;
? Mevcut çıkarılmış sermayenin; %2,3858 oranına tekabül eden 16.550.000 Türk Lirası tutarındaki brüt temettünün nakden, %2,3527 oranına tekabül eden 16.320.000 Türk Lirası tutarındaki brüt temettünün ise bedelsiz pay olarak dağıtılması,
? Nakit temettü ödeme tarihinin 31 Mayıs 2013 olarak belirlenmesi, bedelsiz payların ise yasal süresinde dağıtılması,
hususlarının 05 Nisan 2013 tarihinde yapılacak Ortaklar Olağan Genel Kurulu'nun görüş ve onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Yorum
-
ilk yazdığında ben yazacaktım, sakın sonun olmayasın diye ama morelin bozalmasın diye yazmadımahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarısmadakı kagıdım da dusmussssssssss haftayı zırvede tamamlayamıcam penguen hocam ın dedıgı gıbı gorunuyo
Yorum
-
günaydın kolay gelsin bol kazançlar hayırlı cumalar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
uyuyun bakalım 

Yorum