Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

mustk kardeş aşağıdaki resim ne diyor sen ce.
    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

iyi günler...
      garanda yükseliş dalgasının nihai hedefi bana göre 9.22 seviyeleridir.buradan ciddi satış bekliyorum.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

koaly gele bol kazançlar ....
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• ibugra
          Tecrübeli
          • 28 Ağustos 2009
          • 720

Simurg hocam hoş geldiniz

konya da durum nasıl sn hocam

Yorum

• ibugra
            Tecrübeli
            • 28 Ağustos 2009
            • 720

iyi akşamlar

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Simurg hocam hoş geldiniz

konya da durum nasıl sn hocam
              Simurg Hoca da, siz de yoksunuz.
              Ama soruyu sormanız iyi oldu.
              Aşağıdaki grafiğe dikkat ederseniz pembe-mavi-mor sırası yılbaşından bu yana hiç bozulmamış.
              Endeks gerilerken mavi eğri, mor eğriyi aşağı kesmemiş.
              İMKB'de bu niteliğe haiz hisse sayısı 70'i bulmuyor.
              Geride kalan 46 işlem gününde hisse bugünle birlikte 4 kez mor hattın altına sarkmış,
              1 kez de bu seviyenin altında kapanış yapmış.
              Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden bugün bir sonuç çıkmadığından olsa gerek
              kapanışa yakın hissede satış baskısı oluşturuldu diye düşündüm.
              Hacimsiz gerçekleşen bu gevşemeyi fırsat olarak gördüm ve
              3-5 hisse ile bende aranızda yerimi aldım.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• mustiky
                Tecrübeli
                • 23 Ağustos 2011
                • 588

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                http://snag.gy/QV8Ua.jpg
                Merhaba Sn Eren;

Kusura bakma ögleden sonra seans izleyemedim ve giremedim.. Mesajını yeni gördüm...
                Grafigin kücük görünüyor o yüzden tam anlayamadım... Ama sanırım sorduğunuz xu030 endeksi...

Sık sık endeks çalışması yapmam... arada çok nadirdir... şimdide sorun üzerine bişeyler karaladım... Altta grafiğini ekledim ve yandaki rakamlardan sarı okla gösterdiğim noktalarda direnç (satıs yeme olasılıkları), kırmızı oklar ise destek noktalarını belirledim... Fibo ve GANN cizgilerinin izinden gidiyor... Diğer yandan Andrew çatalında da en alt trendin üstüne cıkmıs ve kapanmış... Zaten ikili dip onaylı ve çıkışta... RSI ve MACD yönüde çok rahat yukarı diyor....

Şahsi fikrime gelince şayet fibo geri alımdaki % 61,8 de satışla karsılacağı... ve o noktadan sonra 99 a kadar bir sarkma olurda geri dönerse dönüşü güzel olur ve zirveyi zorlar... bence görüntü olarak güzel....

Saygılar...

Not: Yanıltıcı olabilirim. Çünkü teknik analizden anlamam ben ve borsada yeniyim. Mazim 1,5 seneliktir... Bilgilerinize.!!!!!

Yorum

• mustiky
                  Tecrübeli
                  • 23 Ağustos 2011
                  • 588

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  http://snag.gy/QV8Ua.jpg
                  Sn Eren;

Garfiklerinizi https://<b><span style="font-size:10...com</span></b> veya https://<span style="font-size:10px"...com</b></span> adreslerinden yükleyip, mesajlara eklerkende [IMG ] grafiğin url adresi [ /IMG] komutunu kullanırsanız hem grafiğiniz ekranda görünür, hemde orjinal boyutta görebiliriz...

Saygılarımla...

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sn Eren;

Garfiklerinizi https://<b><span style="font-size:10...com</span></b> veya https://<span style="font-size:10px"...com</b></span> adreslerinden yükleyip, mesajlara eklerkende [IMG ] grafiğin url adresi [ /IMG] komutunu kullanırsanız hem grafiğiniz ekranda görünür, hemde orjinal boyutta görebiliriz...

Saygılarımla...
                    selamun aleyküm kardeşler
                    söylediklerinizi dikkate alırım inşaallah ben vob işlem yaptığım için fazla da kafanızı karıştırmasam daha iyi olur.
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• ahilas34
                      Bağımlı
                      • 02 Kasım 2011
                      • 1442

Gunaydın arkadaslar, hayırlı bı gun olsun insaALLAH

Yorum

• ahilas34
                        Bağımlı
                        • 02 Kasım 2011
                        • 1442

Şubat 2013 Yabancı İşlemleri

Şubat ayında yabancılar borsada nette $59 milyon satış gerçekleştirmişlerdir. Endeks-i Şahane bu dönemde %0.7 oranında yükselmiştir. Bu veriyi bizimle beraber aylık olarak takip eden okurların hatırlayacağı üzere, yabancılar Aralık ve Ocak aylarında net alım gerçekleştirmişti.

Geçen ay yabancıların nette en çok alım yaptığı hisse senetleri sırasıyla THYAO ($89 milyon), VAKBN ($56 milyon), TCELL ($31 milyon), IHLAS ($17 milyon) ve ASYAB ($17 milyon) olmuştur. Şubat ayında nette en çok yabancı satışı yiyen hisseler ise sırasıyla GARAN ($-63 milyon), SISE ($-48 milyon), ISCTR ($-42 milyon), EREGL ($-27 milyon) ve KOZAA ($-26 milyon) olmuştur.

Alper Özdamar

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

07.03.2013 Günlük Bülteni

ABD'de beklentilerden daha iyi gelen makro verilerin yarattığı pozitif havanın Bej Kitap raporu ile desteklenerek sabah itibarıyla vadeli borsalar ve Asya'da devam ettirilmesine bağlı olarak İMKB-100 endeksinin bugüne 82.322 civarından başlamasını bekliyoruz.

ABD'de Şubat ayı özel sektör istihdam verisinin düşüş kaydetmek bir yana artış sergilemesi, Ocak ayı verisinin de yukarı yönlü revize edilmesi, fabrika siparişleri datasının beklenenden az daralma göstermesi, Bej Kitap raporunda ılımlı iyileşmenin devam ettiğinin kaydedilmesi dün ve bu sabah global borsa endekslerine pozitif yönde destek olan gelişmeler oldu. Bu haber akışı dün IMKB'de de pozitif hava esmesine yardımcı olurken, gösterge endeks günü bu çerçevede günü 81.051 puan seviyesinden tamamladı.

Yurtdışı piyasalarda yayınlanan makro veriler kötü geldiği zaman bunu parasal genişleme devam edecek diyerek borsalarda alım yönünde kullanan piyasa oyuncuları, veriler iyi geldiğinde de ekonomiler iyileşiyor diyerek aynı şekilde alım hareketine devam ediyor. Çelişkili görünen bu durumla borsa endeksleri yeni zirvelerine ulaşmış olsa da, bu davranış biçimi bir yıllık süreçte başlayacağını tahmin ettiğimiz parasal sıkılaştırma öncesinde bu zirvelerin daha yukarılara taşınmak isteneceğinin sinyallerini veriyor. Bu nedenle, mantıksız görünen bu fiyatlandırma biçimine karşılık önümüzdeki birkaç aylık süreçte bu hareketin devam etmesi muhtemel olabilir. Bugün yurtdışında faiz kararları, işsizlik maaş başvuruları ve bono ihalesinin bulunması nedeniyle gün boyunca bu veri akışının takip edilmesini tavsiye ediyoruz. Merkez Bankalarının faizleri değiştirmesinin beklenmemesine karşılık yapacakları açıklamalar ve varlık alımlarını arttırıp arttırmayacaklarının izlenmesini öneriyoruz. Bugün borsaları negatif yönde etkileyebilecek bir haber akışının bulunmaması nedeniyle yönün yine yukarı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, 82.500'ün kırılıp kırılmadığını görünceye kadar beklenmesini tavsiye ediyoruz.

Bugünkü Hisse Tavsiyelerimiz: KCHOL, PETKM

eti menkul

Yorum

• mustiky
                            Tecrübeli
                            • 23 Ağustos 2011
                            • 588

Günaydın, hayırlı ve bol kazançlar...

Yorum

• sedef
                              Yeni Üye
                              • 05 Mart 2013
                              • 3

gunaydin hayirli kazanclar

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Günaydın, hayırlı ve bol kazançlar...
                                eyvallah kardeş doğru tahmin kolay gele

Yorum

Working...
                                X

Debug Information