Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • erdal80
    Katılımcı
    • 18 Eylül 2012
    • 127

Delinin biri kuyuya 1 taş atar 40 akıllı çıkartamazmış endeks te ne poh yiyeceğine karar veremiyor, her kafadan 1 ses çıkıyo,kapanışın yeşil olması temennisiyle ALLAH a emanet olun
    Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
    Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11969

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      golts 67.50
      egeen 64.50
      alcar 42.30
      mrshl 55.75
      eggub 22.90
      bfren 174.50
      aslan 41.70
      afyon 75.50
      netas 11.30
      przma 4.12

ahan size yeni listem ve bugünkü fiyatları izleyelim bakalım ilerleyen günlerde fiyatlar ne olcak.......
      bu liste ilerleyen günlerde ço konuşulacak dün yazdığım fiyatların altında alanlar yaşadı :::::::::::::))
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11969

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kartn konya hareketli bir kuş tutacaklar belki bizimkilerede sirayat eder bunların harketiiiii
        aha 260 dı yazdık para olsaydı alsaydık %10 yapmıştık :::::::::::::::::::::::::))))
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• ahilas34
          Bağımlı
          • 02 Kasım 2011
          • 1442

Erdal abiiiiiiiiii, 87,000 den ne hayır görmüştüm de enseyi karatayım.... Dostlar zarar görmesin ben alıstım...

selamlar

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11969

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Federal-mogul izmit piston ve pim uretim tesisleri a.s. / fmizp [] genel kurul toplantisi cagrisi 29.01.2013 16:04:48

genel kurul toplantisi cagrisi
            ---------------------------------------------------------------------------------------------

adres cumhuriyet mah. Muammer dereli sok. No: 2 yenimahalle
            telefon 262 - 2260820
            faks 262 - 2262405
            yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi telefon 212 - 2926313
            yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi faks 212 - 2926268
            yapilan aciklama guncelleme mi? Hayir
            yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? Hayir
            ozet bilgi 2012 yili olagan genel kurul toplantisina cagri

---------------------------------------------------------------------------------------------

karar tarihi 29.01.2013
            genel kurul turu olagan
            hesap donemi baslangic tarihi 01.01.2012
            hesap donemi bitis tarihi 31.12.2012
            tarihi ve saati 28.02.2013 11:00
            adresi asya otel ankara caddesi no :121 izmit kocaeli
            gundem federal mogul izmit piston ve pim uretim tesisleri a.s.
            28.02.2013 tarihinde yapilacak olagan genel kurul gundemi
            1.acilis, baskanlik divani secimi, toplanti tutanaklarinin imzalanmasi hususunda baskanlik divanina yetki verilmesi, 2.sirketin 2012 yili hesap ve muamelelerine ait bagimsiz denetim, idare meclisi, murakip raporlari ile bilanco ve kar/zarar hesaplarinin okunmasi, 3.okunan raporlar ile bilanco, kar ve zarar hesaplarinin muzakere ve sonuclarinin karara baglanmasi, 4.yonetim kurulu?ndaki degisikliklerin onaylanmasi, 5.yonetim kurulu uyelerinin ibrasi, 6.murakiplarin ibrasi, 7.yonetim kurulu uyelerinin secimi, bagimsiz yonetim kurulu uyelerinin belirlenmesi ve yonetim kuruluna odenecek hakki huzur ucretlerinin tespiti, 8.denetim komitesi onerisi uzerine 2013 faaliyet ve hesaplarini incelemek uzere yonetim kurulunca secilen bagimsiz denetleme kurulusunun onaylanmasi,9.karin tevzii ve kar dagitim tarihi hakkindaki yonetim kurulu teklifinin muzakere ve karara baglanmasi, 10.yonetim kurulu uyelerinin turk ticaret kanunu?nun 395 ve 396. Maddelerine gore islem yapmalarina izin verilmesi,
            11. Yonetim kurulu uyeleri ile ust duzey yoneticiler icin ucretlendirme politikasi?nin belirlenmesi,
            12.spk duzenlemeleri kapsaminda iliskili taraflarla 2012 yilinda yapilan islemler hakkinda genel kurula bilgi verilmesi, 13.2012 yili ve izleyen yillara iliskin sirketin kar dagitim politikasi hakkinda genel kurula bilgi verilmesi, 14.?sirket bilgilendirilme politikasi? Hakkinda genel kurula bilgi verilmesi, 15. 2012 yilinda yapilan bagis ve yardimlar hakkinda bilgi verilmesi, 16. 2012 yilinda sirketin 3. Kisiler lehine verdigi teminat, ipotekve kefaletler hakkinda bilgi verilmesi, 17. Sermaye piyasasi kurulu ile t.c. Gumruk ve ticaret bakanligindan gerekli izinlerin alinmasi kaydiyla ve izin alindigi sekilde esas mukavelenin 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 35, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46. Maddelerinin degistirilmesinin onaylanmasi, 18.dilek ve gorusler.
            Gundem maddeleri arasinda ticari unvana iliskin ana sozlesme tadili hususu var mi? Hayir
            gundem maddeleri arasinda faaliyet konusuna iliskin ana sozlesme tadili hususu var mi? Hayir
            gundem maddeleri arasinda sirket merkezine iliskin ana sozlesme tadili hususu var mi? Hayir

28.02.2013 tarihinde yapilacak olan olagan genel kurul toplantisina iliskin duyuru
            |
            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11969

GÜKO25 ibugra ahilas34 radyolog+

ne bekliyonuz burdaaaa :::::::::::::::::::::::::)))))))
              Mevlana der ki;

Yorum

• ahilas34
                Bağımlı
                • 02 Kasım 2011
                • 1442

ALLAH rahmet eylesın, haberi okurken aklıma geldıydı, sarkılarını actım Ferdi özbegen dınlıyorum.

ama bak ne buldum ne dınlıyom gükom, satmısım anasını ben bu dünyanın....

Yorum

• ahilas34
                  Bağımlı
                  • 02 Kasım 2011
                  • 1442

ERdal abi huuuuuuuuuuuuu,

Tav ' ın tava gelmiş, gözün aydınnnnnnnn hadi iyiisnnnnnnnn... Gözümüz yok, ben 10 yıla maklumum da , siz bi gune bile degıl, sımdı adaletın bumu dunya dinliycem...

Yorum

• ibugra
                    Tecrübeli
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 720

iyi akşamlar

Yorum

• erdal80
                      Katılımcı
                      • 18 Eylül 2012
                      • 127

merhaba işc ye verdiğim desteği geri çekip tamamen TAVHL na bağlandım

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• ahilas34
                        Bağımlı
                        • 02 Kasım 2011
                        • 1442

ERdal abi, sen hacı degılmıydın tav ladın........... Yengeme soylıcem , kıskanclıkta bu olsa gerek..

Yorum

• erdal80
                          Katılımcı
                          • 18 Eylül 2012
                          • 127

Akşam akşam hüzünlenelim madem öyle SALİHA hanım

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• ahilas34
                            Bağımlı
                            • 02 Kasım 2011
                            • 1442

Nİye hüzünelniyon, para kazanmaktan hüzünlenirmi insan... Kısmet bu...

Yorum

• erdal80
                              Katılımcı
                              • 18 Eylül 2012
                              • 127

SALİHA hanım,evin direği 1 hanım, 1 elmas, 2 pırlantam var. onlara ve sevdiklerime. . .

Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

Hayırlı aksamlar

Yorum

Working...
                                X