borsayı tekrardan 86000 de yapabiliomu bu adam
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Merhaba Arkadaşlar,
Analizlerimize kulak verenler eğer stop rakamlarına uydularsa yaklaşık 4 bin puanlık bir düşüşten korunmuş oldular. En son overAll stop olarak verdiğim 83450 seviyesinin kırılması ile de grafikteki kalın yeşille çizili kısa vade yükseliş trendimizi sona erdirmiş görünüyoruz. Bir ihtimal vardı o da orta vade kanalın içine düşmeden 82100 üstünde tutunabilmek ama o da otomatik stopların devreye girmesi ve panik satışlarla kırıldı ve biz tekrar kırmızı ile çizili eski orta vade yükselen kanalın içine düştük. Şimdi artık bu kanalın çizgilerini takip edeceğiz...
Stop durumunda olduğumuzdan artık rahatız. Şimdi beklenti bugün bir tepki hareketiyle endeksin 82250 üzerinde tutunup tutunamayacağını izleyeceğiz. Diğer bir faktör de aşağıda grafiğini koyduğum ABD 10 yıllık faiz oranları..
Şimdi nereden çıktı diyeceksiniz..Benim olaya bakış tarzımı biliyorsunuz Akıllı para ya da sıcak parayı takip etmek.Sıcak para dediğimiz unsur biryerde işini bitirdimi ya da daha karlı başka bir yer buldumu oraya gitmek eğilimindedir biliyorsunuz. İşte ABD 10 yıllık tahvillerinin faizlerinin yükselmesi bu sıcak para için yeni bir cazibe merkezi oluşturacaktır. Faizlerin %2 civarında tutunması demek bizim gibi piyasalardan paranın çıkarak buraya yönelmesi manasına gelecektir. işte bu yüzden önemli... Şu anda da bu oranlar civarında seyrediyor. Eğer düşmez buralarda tutunursa bizim için de tehlike çanları çalıyor demektir.
Diğer bir unsur da daha önce bahsettiğim USD/TL paritesi ki o da bizdeki düşüşle beraber artış moduna girdi. Bu dövize olan talebi yani para çıkışını gösteren bir unsur bizim için.
Bir başka unsur da hacim ; bugünkü düşüş imkb nin normal günlük hacminin iki kadar bir hacimle olmuş ki buda düşüşün ciddi olduğunun bir kanıtı..
Kısaca bir müddet uzaktan seyretmek iyi olacaktır. Bugün 82250 tepkisini kollayacağız bu eğer olursa belkide pozisyonları kapatmak için son fırsat olabilir. Eğer bu seviye üzerinde tutunabilirsek ay sonundan itibaren tekrar yukarı yönde bir hareket yaşamamız olası olacaktır diye düşünüyorum..
Hepinize Hayırlı seanslar dilerim..
Pıcus
Yorum
-
hemen hemen bütün şirketlerde KAYITLI SERMAYE TAVANI, yükseltme diye haberler geliyor bu konuda bir fikri olan varmı ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85100 ler gibi bir kanal desteği var kırarsa 83 XXX lerde soluğu alrızı
zaten yorumcularda 86 binler geçilmezse 3000 puan kadar düşüş öngörüyorlardı izleyebildiğim kadarı ileşu mesajları gördükçeradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarlı poz ları kapatmak gerekir bence
o kadar da rahat değil ortalık

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hayde afiyet olsun gidin aç karnınızı doyurun paranız kaldıysa eğerrr ::::::::::::::::::::
ben peynir ekmek yiyecem anca o kadarına gücüm yetiyo bugün...Mevlana der ki;
Yorum
-
XU100 ilk seansı 135 puan artışla dünün % 0.17 üstünde kapattı.
Ancak seans sonunda 125 hisse artarken 190 hisse düştü. ;)
Daha önceki düzeltme dönemlerine baktığımızda
Keltner Kanalı orta bandı altına sarktıktan sonra
zaman zaman yukarı sıçramalar yapsa da
endeksin tekrar bant üzerine oturması için
10-14 günlük bir süre geçtiği görülüyor.
Her dönemde yükselen hisseler olacaktır;
ancak endeksten bu ve önümüzdeki hafta
fazla umutlu olmamak gerekir kanısındayım.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Gukom, peynır ekmek nıye yıyosun, spek amca bin tilki' likle milletin parasını alıp kebap yerken..
ben simdik akmerkez in ortagıyım ama , bi sürü zengin gibi gidim bi salı pazarına, ordan acıkınca hep amcalara mı ısmarlıycaz kendıme kebap ısmarlayım, enseyi karartmaktansa gezip dolanayım...
kolay gelsın görüşürüz
Yorum
-
HO 12'ye yükseltilmesine rağmenPenguen Nickli Üyeden AlıntıHareketli Ortalamalar
Endeksteki gevşemeyle birlikte hisselerin % 70'i 10 günlük HO'ların altına sarktı.
İlk seans sonunda 130 hisse söz konusu HO'lar üstünde seyrediyor.
Moody's konferansından olumlu haberler gelmezse bu sayı daha da azalacak görünüyor.
dün öğle arasında yayınlanan 10 günlük HO listesindeki
hisselerin yarıdan çoğu bugün telef oldu. :(
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Merhaba. GÜKO peynir ekmek yiyor, kağıtlarım battı diyen SALİHA hanım kebab, maşallah burda hava yaz havası, umarım borsa da 80.000 ziyaretinden sonra 81000/82000 aralığında 2 gün geçirir de, hırsı geçer, yoksa SALİHA hanımla beraber UMRE ye gidip günahları döker geliriz TAVHL ile akrabalık bağlarımızı artırdık hayırlısı diyerek cümlenize saygılarBeni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
bu hallet ruhiye ile oralara gidersen iyice günaha gireriz biraz kendimize gelelim....erdal80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba. GÜKO peynir ekmek yiyor, kağıtlarım battı diyen SALİHA hanım kebab, maşallah burda hava yaz havası, umarım borsa da 80.000 ziyaretinden sonra 81000/82000 aralığında 2 gün geçirir de, hırsı geçer, yoksa SALİHA hanımla beraber UMRE ye gidip günahları döker geliriz TAVHL ile akrabalık bağlarımızı artırdık hayırlısı diyerek cümlenize saygılar
Mevlana der ki;
Yorum
-
kartn konya hareketli bir kuş tutacaklar belki bizimkilerede sirayat eder bunların harketiiiiiMevlana der ki;
Yorum
Yorum