GUnaydın, hayırlı haftalar
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
28.01.2013 Günlük Bülteni
Çin'in açığa satış ve kredili işlem yapılabilir şirket sayısını artırması, Avrupa kapanışının ardından ABD borsalarının toparlanması ve vadeli borsaların şu an %0,1 civarında artıda bulunması nedeniyle İMKB'nin bugüne hafif alıcılı (84.900) başlamasını bekliyoruz.
ABD Temsilciler Meclisi'nin beklendiği gibi borç tavanının 19 Mayıs'a kadar askıya alınmasını onaylaması, Almanya'da açıklanan ve bölge açısından oldukça önemli bir veri olan ZEW güven endeksinin hızlı bir iyileşme göstermesi, İspanya'nın 10 yıllık tahvil ihalesine rekor talep gelmesi, Euro Bölgesi Maliye Bakanlarının borç krizini görüşmek, yeni Eurogroup Başkanını seçmek üzere 2013 yılının ilk toplantısını yapması, Japonya'da açıklanan TÜFE verisinin -0,2% olan beklentinin aksine deflasyondan çıkış yönünde veya Japon hükümetinin %2 hedefi doğrultusunda -0,1% ile daha az düşüş göstermesi, Apple hariç şirket karlarının genellikle beklentileri aşması geçen hafta yurtdışı borsaların %2'ye ulaşan değer kazançları yaşamasına sebep oldu. Yurtiçinde ise, Moody's'in 28 Ocak'ta Türkiye'yle ilgili yapacağı telekonferansın piyasa oyuncuları tarafından manüple edilmesinin yarattığı dalgalanmaya karşılık gösterge endeks haftayı yatayda kapattı.
Yeni hafta veri ve haber akışı açısından geçen haftaya göre daha zengin görünüyor. Bu kapsamda, haftaya ABD'deki dayanıklı mal siparişleri, bekleyen konut satışları ve Dallas FED endeksi ile başlayacak olan piyasalar, ilerleyen günlerde yine özellikle ABD eksenli veri akışının etkisi altında kalarak yön bulmaya çalışacaktır. Verilere yönelik beklentilerin genel olarak karışık olmasına karşılık son zamanlarda daha fazla iyileşme göstermesi ve kötü gelen her verinin de borç tavanının yükseltilmesi yönünde pozitif algı yaratması nedeniyle ABD verilerinin bu hafta borsalara negatif katkı verme ihtimalini düşük görüyoruz. Cuma günü İMKB'ye gelen sert satışların devamının gelip gelmeyeceği bir günlük düşüşe bakarak söylenemeyeceği için şimdilik mevcut pozisyonlar korunabilir.
Bugünkü Hisse Tavsiyelerimiz: GARAN, TRCAS
Eti Menkul
Yorum
-
günaydın keyborsa..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
nerde uyduruk kağıt varsa onlar gidiyo devir onların devri ::::::::::::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
seninkileri kıpraştırmak çok zor saliha ::::::ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGukom, moral oldun sabah sabah, benımkınler en uydrugu sanıyodum ama, demek degıl kıprasmıyo bıle...
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
[QUOTE=GÜKO25;465383]alcar
golst
egeen
benimkilerde bunlar saliha..........Mevlana der ki;
Yorum
-
Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 10:32:51
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Balikesir asfalti 6. Km bandirma/balikesir
telefon ve faks no. : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Icra ve ihtiyati haciz nedeniyle faaliyetlerin durumu
---------------------------------------------------------------------------------------------
27.01.2012 tarihinde yapmis oldugumuz ozel durum aciklamasina ilaveten yapilan ek aciklamadir.
Alacaklarimiz ve banka hesaplarimiz uzerinde ihtiyati haciz bulunmasi sebebiyle uretim icin gerekli hammadde alim imkanimiz kalmamistir. Bugun itibariyle uretim ve satislarimiz devam etmektedir. Sozlesmesi iptal olan bayi ve market olmamakla birlikte, uretim icin gerekli olan hammadde temin edilemeyecegi icin mevcut canli varliklar hizli bir sekilde elden cikarilarak uretim ve satisimiz durdurulacaktir.
|Mevlana der ki;
Yorum
-
torunlar gıda ile satış görüşmesi ypacaz diye açıklama gönderGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Seker pilic ve yem sanayi ticaret a.s. / skplc [] ozel durum aciklamasi (genel) 28.01.2013 10:32:51
ozel durum aciklamasi (genel)
ortakligin adresi : Balikesir asfalti 6. Km bandirma/balikesir
telefon ve faks no. : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (266) 733 86 22-(266) 733 86 27
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Icra ve ihtiyati haciz nedeniyle faaliyetlerin durumu
27.01.2012 tarihinde yapmis oldugumuz ozel durum aciklamasina ilaveten yapilan ek aciklamadir.
Alacaklarimiz ve banka hesaplarimiz uzerinde ihtiyati haciz bulunmasi sebebiyle uretim icin gerekli hammadde alim imkanimiz kalmamistir. Bugun itibariyle uretim ve satislarimiz devam etmektedir. Sozlesmesi iptal olan bayi ve market olmamakla birlikte, uretim icin gerekli olan hammadde temin edilemeyecegi icin mevcut canli varliklar hizli bir sekilde elden cikarilarak uretim ve satisimiz durdurulacaktir.
|
kağıdı tavan tavan götür ver milletin eline
ondan sonra icara takibi var diye ogörüşmeleri bitir
şimdide üretim durdurulacak de
bunların yatacak yeri varmııııı nerde spkkkkk .......Mevlana der ki;
Yorum
-
Yorum