Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
25 Ocak Cuma akşamı saat 21.00 de güllüoğlunda G 10 toplantısı yapılacaktır
üyelerin gelmesi mecburi misafirlerin ise kendine kalmış olup tüm dostlar davetlidir
Borsaların ağababası DJI Ekim 2007'de gördüğü 14.150 tarihi zirvesine doğru yol alıyor.
Arka tekerler de ön tekerin izinden gidiyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
arkadaşlar netvarıum dıye bır ınternet alıs verıs magazası var tam bır dolandırcı gınıler urun sıparıs edelııı tam 21 gun oldu ne gelen ve de gıden hergun tedarık suresınde denıyor sız sız olun almayın.
Bugünkü 84.100 kapanışı ile TL bazında tüm zamanların rekoru kırıldı.
EUR bazlı 35.800 kapanışı ile Ekim 2007’deki 34.700 zirvesi yukarı geçildi.
Kasım 2010’daki 36.600 ve Ocak 2000’deki 37.600 zirveleri menzile girdi.
USD bazlı 47.600 kapanışı ile Ekim 2010’daki 49.600 ve Ekim 2007’deki
50.200 zirvelerine biraz daha yaklaşıldı.
Grafikler XU100’ün EUR ve USD bazlı kredinin geriye kalan % 5’lik dilimini
harcamaya başladığını söylüyor.
Gün içinde 86.800'leri yoklayan İMKB Kasım 2010 Euro zirvesini de geride bıraktı.
Grafikler eklendikten bu yana % 5'lik döviz bazlı kredinin yarısı tüketildi.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum