Hey gİdİ gÜzelİm topİk İnler cİnler top oynuyorrrrr
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Bende günde en az 20 kez girip okuyup çıkıyorum.tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN BURDAYIM ÇAKTIRMADAN TAKİP EDİYORUM SİZİ
ÇAKSANIZDA Bİ ŞEY FARKETMİYO AMA OLSUN ............
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
bir zamanlar buralarda yazanlar vardı neden çok yazıyorsun diye fırça attılar yazanları yok ettilerGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHey gİdİ gÜzelİm topİk İnler cİnler top oynuyorrrrr
sonuçta biz TÜRK üz yasakları severiz ama sonrasında neyle karşılaşacağımız önemli değildir
menderes si yazıların dan eksit etmeyen arkaşımız
netaş diyerek yazılar yazan
ve ANIL diye bir sadece sabah sabah aklıma gelenler .......
şu yazdıklarımı ne zamandan beri yazayım diyordum boş ver diyordu öteki tarafım sonra senide kovarlar
ama kovulsakta bir şey fark etmiyor kimse kalmadı dimiBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
s.a. hayırlı sabahlar, bol kazançlarGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet ibugra bak oda gitti........
evet sn hocam sonunda oda gitti önündeki direnç neresidir acaba
kolaygelsin
Yorum
-
alım yeri stım yeri desteğini direncini siz bulun ben anlamam o işlerden...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
golts iyi...Mevlana der ki;
Yorum
-
ulen hemen zıplıyo ::::::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolts iyi...
Mevlana der ki;
Yorum
-
Gününüz güzel geçsin. İşiniz rast gitsin
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum