haydi size bol kazançlar traderlar. benlik bu kadar bugünlük.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
unutmayın günde 5 adet hisse alım satımından sonra başınız dönmeye başlar. aman dikkatli olun. siz çok hızlısınız bilirim."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
mide bulantısıda olurmu hocamm :::::::::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterunutmayın günde 5 adet hisse alım satımından sonra başınız dönmeye başlar. aman dikkatli olun. siz çok hızlısınız bilirim.
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
yazılım .. 6 aydır nasıl sektöre geçiş yapabilirim diye düşünüyorum ancak yan tarafının kıyısından köşesinden tutma şansım kalmış ilgili senet şirketlerin biryerlere gideceği değil uçacağı düşüncesindeyim ama bugüne kadar dönüpde logonun grafına bakmamıştım iyi şeyler düşünmemin nedeni türkiye özellikle istanbulun avrupanın hindistanı olacağını düşünmem işgücü ucuz geliyor ... zincirlikuyuda kiraladıkları ofisler bile onlar için ucuz benim 2 3 4 katım maaş alan insanlara verdikleri paralar para değil geleceğin iyi olduğunu düşünüp bunun etkisiyle lınk alıp günlüğü bırakıyorumMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
he yanında baş dönmeside oluyorGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermide bulantısıda olurmu hocamm :::::::::::::::::::::
)))))

Yorum
-
-
profil yazınca anlıyamamıştım sanırım kafa başka yerdeydi alanlar hayrını görsün tebrikler sn hoamEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇARŞAMBA DAN EGPRO
Yorum
-
nasılda biliyonnnnnnnn :081:SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhe yanında baş dönmeside oluyor

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
TTRAK ı dün S2 de başarılı şekilde 25 lik kademeye geçirdiler S 1 de 10 luktan alınan malları 25 likten devretttiler
ancak gün sonunda AORT yetmediği için bugüne yine 10 luktan başladılar
ii iş dimi 10 luktan al 25 likten sat
10 luktan gene alDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
toplanın tavana gidecek kağıtları yazacamm....
Mevlana der ki;
Yorum
-
taŞ toprak gurubundan da yaz ziplasin gİtsİngÜko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertoplanın tavana gidecek kağıtları yazacamm....
Yorum
Yorum