Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bende resmi gönderince kendi içtiğim çaya baktım ne içiyorum acaba diye düşünmeye başladım .Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
-
günaydın kolay gelsin..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
güko hocam yine atladım birinin üstüne 1,09 1,12 abvMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
raysg ya atlmışsın....sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko hocam yine atladım birinin üstüne 1,09 1,12 abv
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
bide zorene atlaaa ....... yada sonme yeMevlana der ki;
Yorum
-
bune ya havuzamı atlıyoruzGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbide zorene atlaaa ....... yada sonme ye
Yorum
-
atlıyacaksanız brisa ile netaş a atlayın da ya çıksınlarGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbide zorene atlaaa ....... yada sonme ye
Yorum
-
ray gitti tavana oturdu, avıva bir kaç gündür yükselişte ray birden patladı bakalım devam edicekmi avıva yı fulledim.Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum