Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFEKENT
    Kıdemli
    • 15 Mayıs 2008
    • 4329

sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun sns efekent ... güko hocam aslan holandan bana hayır yok geçen sene gsraydan bu sene aslandan içim sıkıldı birkaç dakika önce alyag koşarken üstüne atladımm ama iyi yapışmışım namıssıza benide taşıyor öğleden sonra ne olacak bakalım
    1,45 önemli direnci. 1,43 tavanı.
    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ahilas34
      Bağımlı
      • 02 Kasım 2011
      • 1442

Merhaba Arkadaşlar,

Dün tahmin ettiğimiz gibi sabah gaplı bir yukarı açılış yaptık 81077 seviyesini test ettik. Buradan gelen kar satışlarıyla (ki dışarıda havanın bozması da fırsat bilindi,) geri çekilen endeksimiz 80161 seviyesinde günü kapattı. Kapanış çok akıllıca bir yerde yapıldı,uzun vadeli kanal çizgisinin hemen altı ve kısa vade kanal çizgisinin hemen üstü arasında kalan daracık bölgede.

Ben stratejim gereği yeni pozisyon için daha önce de belirttiğim mavi çizginin kırılmasını bekliyorum ancak olası açık pozisyonu olanlar içinde kalın yeşille çizdiğim çizgi bugün için stoploss alınabilr. değeri 80000 seviyelerine denk geliyor ki bu aynı zamanda şu anda destek olarak çalışan kısa vade trend kanalının üst bant çizgisi..

Kısaca bugün için 80000 seviyesi kısa vade açık pozisyonlar için stop seviyesi. Uzun vadeli pozisyonlar için stop 78650 olarak gerçekleşecektir.

Şimdi gün içi seansları takip eden arkadaşlar hep abi endeks dalgalanırken bu hareketlerin düzeltme başlangıcımı yoksa gün içi düzeltme mi nasıl ayırd edeceğiz diye soruyorlar. Herkesin kendine has yöntemi olmasına karşılık ben genelde bu şekilde endeksin doygun olduğu böylezamanlarda dolar grafiğini ve İşbankasıC ve Garanti Bankası hisselerini yakından takip ediyorum.. Umut usta kandi topğinde bu iki bankayla ilgili analizlerini paylaşmış. Buna göre ISCTR 6,28 ve GARAN 9,5 üzerinde kaldığı sürece sorun yok demiş, aynı fikirdeyim. Ayrıca dolar/TL fiyatlarında olası sert yükseliş bize dolara talep olduğunu göstereceğinden olası yabancı sermayenin çıkış belirtilerini buradan gözlemleyeceğiz.

Hepinize hayırlı seanslar dilerim..

pıcus

Yorum

• ahilas34
        Bağımlı
        • 02 Kasım 2011
        • 1442

Akmgy ye de bakar olun arkadaslar

Yorum

• ahilas34
          Bağımlı
          • 02 Kasım 2011
          • 1442

OKul kapalı, kurslar kapalı, akmerekez hareketli bakar olun sızde de vercek yerı kacırmayım dostlar ...

selamlar

Yorum

• ahilas34
            Bağımlı
            • 02 Kasım 2011
            • 1442

Penguen Hocam nereyesun,genc, dinç listende yok ama 26,20 mi takıp edıyorum....

selamlar

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Allah razi olsun penguen hocam ve diger hoclarimizdan
              Köşenin yükünü Sn. EFEKENT, GÜKO ve Radyolog çekiyor. Simurg Hoca'ya uydum bendeniz bir görünüp kayboluyorum.

Yaradan bir faydası olur umuduyla kendinde olanı çevresiyle paylaşan tüm kullarından razı olsun.
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                Mahdumu Kamil
                • 02 Mayıs 2008
                • 1387

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                gunaydın arkadaşlar bol tavanlar ızlerın olsun inşallah

fmzıp fener hıtıt takıp ytd

1 GENC 2 DINÇ 3 yaşlı MI heral ???
                Söz kifayetsiz kalınca mesajı görüntü ile destekledim.

Dikkat ederseniz altın madalyanın üstünde 1, gümüş madalyanın üstünde 2, bronz madalyanın üstünde 3 yazıyor.
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• ahilas34
                  Bağımlı
                  • 02 Kasım 2011
                  • 1442

Bogazıcılı fener ı acaba tutuyomıkı, gokhan ses verrrrrrrrrrr

Yorum

• Penguen
                    Mahdumu Kamil
                    • 02 Mayıs 2008
                    • 1387

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Penguen Hocam nereyesun,genc, dinç listende yok ama 26,20 mi takıp edıyorum....

selamlar
                    Niye genç ve dinç?

Yoksa "Delikanlı dururken ihtiyara kim bakar" türküsünü söylemeye mi başladık? ;)

Yorum

• ahilas34
                      Bağımlı
                      • 02 Kasım 2011
                      • 1442

penguen hocam, sabah bırden atak yapınca kurtaracam diye heycan yaptım ümit ettim..
                      dunku uyum gıbı olurmu dıye dusundum de, belliki yanılmısım her zamankı gıbı sen haklısın ne genc mıs , ne dınc, uyusuk, hasta cüzzamlı ama burdaymıssın bak hemen ses verdın, darısı gokhan 'a bıde o ses versın..

sagol abım...

selamlar

Yorum

• ahilas34
                        Bağımlı
                        • 02 Kasım 2011
                        • 1442

ALLAH bin kere razı olsun hiram 'ın dedıgı gibi, hepiniz den..

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 22826

zevkiz ve hareketsiz bi seans

GÜKO el atsana şu tahtalara
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

XU100 SAATLİK GÖRÜNÜM. 80000-79850 BÖLGESİ ÖNEMLİ.
                            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ahilas34
                              Bağımlı
                              • 02 Kasım 2011
                              • 1442

penguen hocam, nostalji yaptım sılıfkenın yogurdu dınledım, bedıa akarturk de ne guzel soyluyomus....

Yorum

• ibugra
                                Tecrübeli
                                • 28 Ağustos 2009
                                • 720

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                zevkiz ve hareketsiz bi seans

GÜKO el atsana şu tahtalara
                                evet ya güko hocam pek sessiz kaldılar brisa ile netaş
                                diğerleri giderken melün melün bakıyolar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information