Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sayın GÜKO kalçalı salçalı sözünüzün hemen altındaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertukasşın salçası sibell canın kalçasııııı :::::::::::::::::::::::::
))))))))))))))))
mevlana derki diye devam edince komik bir durum oluşmuş
''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
GÜnaydin kolay gelsİn....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın GÜKO kalçalı salçalı sözünüzün hemen altında
mevlana derki diye devam edince komik bir durum oluşmuş

ÇOK ŞEY YAZARDIM AMA BOŞ GEÇTİMMMM.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Aralık ayında yabancılar borsada nette $688 milyon alım gerçekleştirmişlerdir. Endeks-i Şahane bu dönemde 7,05% oranında yükselmiştir. Bu veriyi bizimle beraber aylık olarak takip eden okurların hatırlayacağı üzere, yabancılar Ekim ve Kasım aylarında da net alım gerçekleştirmişti.
Geçen ay yabancıların nette en çok alım yaptığı hisse senetleri sırasıyla GARAN ($265 milyon), AKSEN ($239 milyon), ISCTR ($134 milyon), EKGYO ($41 milyon) ve TUPRS ($31 milyon) olmuştur. Aralık ayında nette en çok yabancı satışı yiyen hisseler ise sırasıyla GOLTS ($-76 milyon), TCELL ($-51 milyon), KOZAA ($-42 milyon), KOZAL ($-35 milyon) ve VAKBN ($-27 milyon) olmuştur.
Burada dikkat çeken ilk husus TUPRS’ın arka arkaya iki ay boyunca en çok yabancı girişi olan hisseler listesine girmesidir. Bir diğer husus ise GOLTS’taki satıştır. GOLTS hissesinde Fransız ortağın elindeki malları bitirmesiyle hisse üzerindeki baskının ortadan kalktığı gözlenmiştir. Son olarak, Aralık ayında yabancıların grup şirketlerinden KOZAA ve KOZAL’da net satış yaparken IPEKE’de önemli bir satış yapmamış olduklarını da not etmekte fayda vardır.
alper özdamar
Yorum
-
hayırlı olsun sns efekent ... güko hocam aslan holandan bana hayır yok geçen sene gsraydan bu sene aslandan içim sıkıldı birkaç dakika önce alyag koşarken üstüne atladımm ama iyi yapışmışım namıssıza benide taşıyor öğleden sonra ne olacak bakalım

Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum

Yorum