Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...520#post462520

hadi millet buradada hisse yarışması var
    hemide zahmetsiz tek hisse seçip sadece topiğe yazıyonuz.
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• FAKİR
      Yeni üye
      • 24 Aralık 2012
      • 5

Bu hafta Tektu,Pengd,Fmızp,Klmsan,Avtur,Egcyo,Ucak
      Tavukları yaylıma bıraktık,inşaallah yumurtalarının sarısı kaliteli olur.
      Özellikle Ayhan hocamın 0.85 maliyetle edindiğim Tektu su,17.10 maliyetle elimde var olan Fmızp,ile 1.68 maliyetli Ucak a 1.42 maliyetli Pengd ya çok güveniyorum.
      Klmsan sağolsun alsat la çorba parası verdi. ilk seans 1 saat takiple bekleme?????
      surpriz ganyan elimdeki nazarlık 0.53 maliyetli Egcyo ile de mahmuzu vurduk.Temenni ve dilek olup sesli hayaldir.Al.Sat.Tavsiyesi değildir.
      Tüm site sakinlerinin kardeşliğine ve paylaşıcılığına teşekkur eder.Sağlık mutluluk ve esenlikler temenni ederim.Bol huzurlu haftalar dileğiyle.Hayırlı günler

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11674

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bilgi paylaştıkça çoğalır. Teşekkürler Radyolog abicim. şimdi kapanan siteye baktım ve gerekçesini okudum.

merrıll lynch ve commerzbank, yenı spk kanunundakı pıyasayı bozucu haber ve yorum maddesı nedenıyle turkıye analızlerını kesti.
        Pıyasa yorumuna hapıs maddesı yabancıyı korkutmus.

107. madde ile beraber bende analizlerime, son veriyorum.

artık bol bol geyik yaparız.
        radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        insanlar BİLGİLENMESİN KARANLIKTA VURUŞŞSUNLAR BİZDE KEKLİKLERİ AVLAYALIM

AMAÇ BUDUR

SVG EFEKENT GİBİ BEN DE NADİREN DE OLSA YAPTIĞIM ANALİZLERİME ARA VERİYORUM

ORTALIKTAKİ TOZ/ DUMAN AZALANA KADAR
        ben de ara vereyimmii teknik analizlerime ne dersiniz.. ::::::::::::::::::::::::::)
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben de ara vereyimmii teknik analizlerime ne dersiniz.. ::::::::::::::::::::::::::)
          yeni kanunun en güzel yanı bu bence

ALLAH çıkaranlardan razı ossun

Yorum

• hiram
            Bağımlı
            • 27 Kasım 2008
            • 783

penguen hocam otomati yayinlanmamis cuma gunu İnŞallah programda arizi yoktur

bu fakiri mahrum birakmayin dİnÇ genÇ yaŞli ÜÇlmesİnden
            tesekkurler

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              penguen hocam otomati yayinlanmamis cuma gunu İnŞallah programda arizi yoktur

bu fakiri mahrum birakmayin dİnÇ genÇ yaŞli ÜÇlmesİnden
              tesekkurler
              sayın penguen, önceki sayfalara da baktım ama sizin sisteminizle ilgili açıklamayı bulamadım. verdiğiniz tabloları nasıl değerlendireceğiz? Teşekkür ederim şimdiden. İyi çalışmalar.
              Bu soru çok soruldu. Genç-Dinç-Yaşlı tanımlaması yapılması istendi. Teyitli olursa listenin daha sağlıklı ve güvenilir olacağı dile getirildi. Tablonun geniş tutulduğundan şikayet edildi. Aklımın erdiğince, dilimin döndüğünce bilgi-cevap vermeye, açıklama yapmaya çalıştım.

Sistem Yer-Yön-Güç-Hız göstergelerine göre öne çıkan hisseleri belirlemeye çalışıyor. Teknik gösterge değerlerini esas alıyor ve dışarıdan herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. 50 Geçer, 49 kalır mantığıyla çalıştığı için listeye bugün giren yarın çıkabiliyor veya tam aksi gerçekleşebiliyor.

Sistem uzun süre yatayda seyreden ve ani sıçramalar yapan hisseleri belirlemekte yetersiz kalıyor. Ancak hız-güç kayıplarına bakarak yükselen trendin sonuna yaklaşıldı ikazını yapmakta başarılı görünüyor.

SİP, Gözaltı/Fon Pazarı ile C Grubu hisseler değerlendirmeye dahil edilmedi. Yer, yön, hız ve güç değerlerinin belirlenmesinde değişik indikatörler ve farklı zaman dilimleri kullanıldı. Son olarak her kıstasta ilk 100’e giren ve 4 kıstasın 3’ünü gerçekleştiren hisseler sorulduğunda sistem aşağıdaki listeyi verdi.

Dilerim tatmin edici bir açıklama olmuştur. Tabloyu hazırlamak zaman aldığından bundan böyle Otomat vakit-fırsat oldukça güncellenebilecektir. Peşin peşin söyleyeyim de sonradan darılıp gücenmece olmasın.

Otomat 104

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• hiram
                Bağımlı
                • 27 Kasım 2008
                • 783

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bu soru çok soruldu. Genç-Dinç-Yaşlı tanımlaması yapılması istendi. Teyitli olursa listenin daha sağlıklı ve güvenilir olacağı dile getirildi. Tablonun geniş tutulduğundan şikayet edildi. Aklımın erdiğince, dilimin döndüğünce bilgi-cevap vermeye, açıklama yapmaya çalıştım.

Sistem Yer-Yön-Güç-Hız göstergelerine göre öne çıkan hisseleri belirlemeye çalışıyor. Teknik gösterge değerlerini esas alıyor ve dışarıdan herhangi bir müdahalede bulunulmuyor. 50 Geçer, 49 kalır mantığıyla çalıştığı için listeye bugün giren yarın çıkabiliyor veya tam aksi gerçekleşebiliyor.

Sistem uzun süre yatayda seyreden ve ani sıçramalar yapan hisseleri belirlemekte yetersiz kalıyor. Ancak hız-güç kayıplarına bakarak yükselen trendin sonuna yaklaşıldı ikazını yapmakta başarılı görünüyor.

SİP, Gözaltı/Fon Pazarı ile C Grubu hisseler değerlendirmeye dahil edilmedi. Yer, yön, hız ve güç değerlerinin belirlenmesinde değişik indikatörler ve farklı zaman dilimleri kullanıldı. Son olarak her kıstasta ilk 100’e giren ve 4 kıstasın 3’ünü gerçekleştiren hisseler sorulduğunda sistem aşağıdaki listeyi verdi.

Dilerim tatmin edici bir açıklama olmuştur. Tabloyu hazırlamak zaman aldığından bundan böyle Otomat vakit-fırsat oldukça güncellenebilecektir. Peşin peşin söyleyeyim de sonradan darılıp gücenmece olmasın.

Otomat 104

allah razı olsun takipteyız.

Yorum

• Ahmet Hakkı
                  Bağımlı
                  • 05 Mayıs 2008
                  • 1121

Turkish Bank 2013 raporundan Ege Cansen'in yazısı...

Yorum

• ahilas34
                    Bağımlı
                    • 02 Kasım 2011
                    • 1442

gunaydın hayırlı haftalar

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

Günaydın arkadaşlar, bol kazançlar.
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• asa670892
                        Tecrübeli
                        • 18 Kasım 2011
                        • 517

Günaydın arkadaşlar,hayırlı haftalar.

Yorum

• Penguen
                          Mahdumu Kamil
                          • 02 Mayıs 2008
                          • 1387

Günaydın
                          Gününüz, haftanız güzel geçsin.

Sınıflandırılmış Teknik Göstergeler

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

günaydın

bol kazançlar dilerim hisse esnafı

Yorum

• epopeus
                              Tecrübeli
                              • 22 Temmuz 2009
                              • 321

hayırlı haftalar dilediğiniz gibi geçer inşallah
                              "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                              yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

GÜnaydin kolay gelsİn..
                                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information