GÜnaydin arkadaŞlar saĞliĞiniz hİÇ bozlumasin...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Herkese günaydınlar arkadaşlar. Yaklaşık 2 sene önce bir ev nedeni ile vedalaşmıştım buradaki arkadaşlardan. Az biraz birikim yaptık yine keyborsadayız. Tanıyan,tanımayan herkese iyi haftalar bol kazançlar. Ayrıca şimdiden iyi ve sağlıklı seneler. Bundan sonra bilgim dahilinde bende dikkatimi çeken senetleri burada paylaşacağım. Herkese kolay gele...vermiş olduğum bilgiler , yapmış olduğum yorumlar, kesinlikle yatırım-al-sat tavsiyesi değildir.kişisel fikirlerim olup, buradan doğacak her türlü maddi manevi sorumluluk karakartal09 ve keyborsa'yı bağlamaz.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın arkadaşlar
2012 benim için kazançlı geçmedi
ama iki numara yolda şubatta ellerinizden öper.
2013 kaançların bir yılı olur kaybettiklerimizi geri kazanırız (maddiolanları tabiki) kalblaerini kırdıklarımızıda onarmak için caba gösteririz.....Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
bende geliyorum ...............SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüko akşam SHERATON OTEL de rezervasyon yaptırmışsın
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
valla benim ev o dediğin yerden daha lüks daha huzurlu ne işim var ordaaaa .. sürgünüm sen getttMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
para gelir geçer elinin kiri, sağlık en önemlisi, 2 numara sağ salim gelsin gerisi hikaye.tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
2013 kaançların bir yılı olur kaybettiklerimizi geri kazanırız (maddiolanları tabiki) kalblaerini kırdıklarımızıda onarmak için caba gösteririz.....
2013 gönlünüzce geçsin.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
senin ne işin var otur oturduğun yerde iki numaranın yolunu gözleee :::::::::::::::::::tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende geliyorum ...............
))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ALLAH BAĞIŞLASIN, acısını göstermesin İNŞALLAHtredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
2013 kaançların bir yılı olur kaybettiklerimizi geri kazanırız (maddiolanları tabiki) kalblaerini kırdıklarımızıda onarmak için caba gösteririz.....
sağ salim gelsin babacığının kucağına da... sittiret olum parayı yaw
bizde var da ne oluyor...
huzur yok
Yorum
-
paraları bana yolla bak işte o zaman huzuru bulacannnnn :::::::::::::::::::::::::::PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALLAH BAĞIŞLASIN, acısını göstermesin İNŞALLAH
sağ salim gelsin babacığının kucağına da... sittiret olum parayı yaw
bizde var da ne oluyor...
huzur yok 
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum