Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hayırdır buralarda ne işle iştigalepopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha geçen seneye kadar oralardaydık
Yorum
-
günaydın esnaf... hayırlı işler anca gelebildim
güko la
hergün en çok düşenlerde, kıpkırmızı bissürü kaat görüyom
senin kıyatlar olmuyomu lem hiç o taraftaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana söylemiyo dür-zü... sen güko nun elindeki hisseleri çaktırmadan öğrenmeye bak ;)
elbet bigün biri taban olu

EFEKENT ABİ...
eccük yaşlandın mı ne
güzelim canım fıstık gibin muz ortalara, g...çını az kaldırıpta kafa vuramıyosun
taca gidiyor hep toplar... atmıyacam bi ta pas neyim
http://forum.keyborsa.com/showthread...ade-10/page378

Yorum
-
Selam anca geldim. Hayırlı, bereketli olsun pega longların.
Faideli olabildiysek ne mutlu.
Kaale alan varmış demek ki bizi."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
daha hala ne diyor yaaa k24EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam anca geldim. Hayırlı, bereketli olsun pega longların.
Faideli olabildiysek ne mutlu.
Kaale alan varmış demek ki bizi.
geçen dimedim mi abi
laf ağzımızdan çıkar bizim... başka yerimizden deel
senin yediğini ekmeği... mıçtığın pohu geçtim
aldığın nefesi sayyom nefesi
böyle şiyler söyleyip canımı sıkma benim... bak sanada dür-zü dirim
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTAHVİL DE POZİTİF UYUMSUZLUK BARİZ BELİRGİN
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın bol kazançlar vurguncular
efekent abi
abi böyle PU olunca yukarımı gider ?
bi TTKOM grafiğin vardı yanlış hatırlamıyorsam, böyle PU vardı yukarı gitmiş idiEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPEGA alttaki indikatör 8 farklı indikatörün bileşkesidir. güç, para, trend, istek, heves hepsini ölçer. Grafikteki barların sürekli düşmesine rağmen indikatör diplerinin yükselmesi düşüşün sonlanmak üzere olduğunu tepki zamanının geldiği habercisidir.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazen olaylara tersten bakmak iyidir.
Lütfen aşağıdaki grafiği yorumlar mısınız.
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterABİ sen zabah tahvil yükselir diye grafik yayınladıydın
gene düşmüş bu TAHVİL mereti...
na zaman yükselecek
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yahu pega gözlükleri arada değiştir. Herşeye vob gibi bakar olmuşsun.
Şartların olgunlaşmasına az kalmış olmalı.tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertahvil kısada ikili tepe yapmış ama orta vadede yolum açık arkama bakmam giderim diyor
borda o giderde ben dururmuyum diyor (ama arkasını bakarak gidiyor yani tırsıyor )
bana bir şeyler oluyor oysa içmedim gayet ayıkım ...............SON DURUMEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uyku gelmiş uykuuu
nerede ikili tepe ben göremedim. TAHVIL gri barlar ve grafik ters.
%8 yÜKSELMİŞ...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
yükselceğini biliyordum abi
bak ta 11 aralıkta ne dimişim
sadece 5,65 e dokunmadan döndü... yalancı çıkardı beniPEGA_SUS Nickli Üyeden AlıntıTAHVIL YORUMUM :
günlükleri AL a dönüyor
TRİGER yatayladı... karar noktası bugün gördüğü 5,73
yanlıııız
temiz bi dönüş üçün haftalıkta dokunulması gereken bi yer var
5,6510...
oraya dokunup, dönerse yukarı... tam süper olacak
5,65 e vuracaklar... o vuruşta, son cort istoplarını toplayıp, son garantileri işç leri kösüp...
hadi geçmiş olsuuunnn
bir OKUZ DALAVERESİNİN daha sonuna geldük diyecekler...
kısa süreli anlık dalma dışında 5,73 ün altını beklemiyorum...
bir cortcu olarak öyle ummak istiyorum en azından
Yorum
-
sana barikatmı dayanır hocam bir çırpıda barikatları aşarsınEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNetas 11,20-11,25 barikat var. 11,40 direnç.
11,40 dan sonra merry christmas
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersana barikatmı dayanır hocam bir çırpıda barikatları aşarsın
Ben gazla çalışmıyorum.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
kurŞunsuz benzİnlemİ ÇaliŞiyon ::::::::::::::::::::::::::efekent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben gazla çalışmıyorum.
))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
::
Yorum