Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 23141

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DOW + 1 lerden gedi az da olsa EKSİ KAPATTI

obama seçimimi kaybedecek ne
    EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminmisin abi ?
    bu link böle gösterio

http://www.forexpf.ru/quote_show.php
    oysa + 1,02 kapamış hay bin kunduz

sen nerden izliosun yurtdışını efekent kardeş
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

önemli direncini geçenler
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• EFEKENT
        Kıdemli
        • 15 Mayıs 2008
        • 4329

oysa + 1,02 kapamış hay bin kunduz

sen nerden izliosun yurtdışını efekent kardeş
        matriks gold da herhangi bir grafik aç DJI yaz enter a bas
        "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
        Hint Atasözü

Yorum

• yavuz1898
          Tecrübeli
          • 15 Aralık 2009
          • 222

Tesco Kipa, Uyum Gıda'ya talip

Tesco Kipa'dan konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin (Uyum Gıda) çoğunluk hisselerine sahip hissedarlar ile hisselerin, şirkete satış yoluyla devir edilmesine yönelik ön görüşmelere başlandı. Açıklamada söz konusu durumun anlaşmayla sonuçlanıp sonuçlanmadığına yönelik gelişmelerin kamuya duyurulacağı belirtildi.

Yorum

• yavuz1898
            Tecrübeli
            • 15 Aralık 2009
            • 222

dün flap almıştım iyiki bugün vermişim.

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 23141

iyi geceler ben kaçtım
              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11733

iyi geceler ben kaçtım
                ben geldim diyemi kaçtın abi
                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11733

al sinyali verenler 7 kasım 2012

al sinyali verenler 7 kasım 2012

Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11733

Tesco Kipa, Uyum Gıda'ya talip Tesco Kipa, Uyum Gıda'nın çoğunluk hisselerini devralmnak için görüşmelere başladı

6.11.2012 - 17:43 Tesco Kipa'dan konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin (Uyum Gıda) çoğunluk hisselerine sahip hissedarlar ile hisselerin, şirkete satış yoluyla devir edilmesine yönelik ön görüşmelere başlandı. Açıklamada söz konusu durumun anlaşmayla sonuçlanıp sonuçlanmadığına yönelik gelişmelerin kamuya duyurulacağı belirtildi
                    Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11733

Moody's not mu artıracak? Moody's 21 Kasım'da İstanbul'da Türkiye kredi riski konferansı düzenleyecek. Akıllara 'yeni bir not artışı mı geliyor' sorusu geldi

6.11.2012 - 15:54 Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 6. Yıllık Türkiye kredi riski konferansını 21 Kasım'da İstanbul'da düzenleyecek.

Moody's'in internet sitesinde yer alan bilgiye göre, konferansa Türkiye analisti Sarah Carlson'ın yanı sıra Moody's'den diğer yetkililer de katılacak.

Fitch'in 8 Kasım'da konferans düzenleyeceğini açıklaması sonrasında derecelendirme kuruluşundan 'not artışı mı geliyor' soruları soruluyordu. Fitch konferansa üç gün kala dün Türkiye'nin notunu yatırım yapılabilir düzeye çıkarmıştı.

Kıt not verdiği için 'Sıfırcı Hoca' olarak anılan Moody's'in konferans düzenlemesi yeni bir not artışı olabileceği görüşünü ortaya koydu.

Türkiye'nin kredi notu hakkındaki son değişikliği 20 Haziran'da yapan Moody's, Türkiye'nin kredi notunu yatırım yapılabilirin bir kademe altı olan Ba1 seviyesinde "pozitif" görünümle derecelendiriyor.

Yatırım yapılabilir seviye (Baa3) için bir kademe not artışı gerekiyor
                      Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11733

Doğan Holding'e iyi not Doğan Holding'in kurumsal yönetim notu 10 üzerinden 9 oldu

6.11.2012 - 14:30 Doğan Holding’in kurumsal yönetim derecelendirme notu 2011’e göre revize edilerek 8.59’dan (yüzde 85,87) 9,03’e (yüzde 90,31) yükseltildi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri’ne uygun olarak Türkiye’de derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından revize edilen Doğan Holding’in notu 10 üzerinden 9 oldu.

Doğan Holding İcra Kurulu Başkanı (CEO) Yahya Üzdiyen konuyla ilgili şunları ifade etti:

"Şirketlerin refahın yaygınlaştırılması konusunda sorumlulukları var. Doğan Holding Yönetimi olarak bunun bilincindeyiz. Tüm paydaşlarımıza karşı adil, şeffaf, hesap verebilir ve sorumlu bir anlayışla işimizi yönetiyoruz. İMKB’nin Kurumsal Yönetim Endeksi’ne girdiğimiz 2009 yılından beri notumuzu her sene yükselttik. Kurumsal yönetimle ilgili 2011 sonu itibarı ile yürürlüğe giren yasal düzenlemelerin tamamını yapımıza uyarladık, zorunlu olmayan ilkelerin de önemli bir bölümünü halihazırda uyguluyoruz. Aldığımız 10 üzerinden 9 bunun bir yansımasıdır."

SPK’nın konuya ilişkin ilke kararı çerçevesinde, nihai derecelendirme notu dört alt kategorinin farklı şekilde ağırlıklandırılması ile belirleniyor. Bu kapsamda Doğan Holding’in notu da pay sahipleri, kamuoyu aydınlatma ve şeffaflık, menfaat sahipleri ve yönetim kurulu alt kategorilerinde değerlendirilmiştir.

Kurumsal Yönetim Derecelendirmesindeki 4 Alt Kategori Neleri İnceler?

Pay Sahipleri: Pay sahipliği haklarının kullanımının kolaylaştırılması, bilgi alma ve inceleme hakları, azınlık hakları, genel kurula katılım hakkı, oy hakkı, kar payı hakkı, payların devri, pay sahiplerine eşit işlem ilkesi.

Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık: Kamuyu aydınlatma esasları ve araçları, holding ile pay sahipleri, yönetim kurulu üyeleri ve yöneticiler arasındaki ilişkilerin kamuya açıklanması, kamunun aydınlatılmasında periyodik mali tablo ve raporlar, bağımsız denetimin işlevi, ticari sır kavramı ve içerden öğrenenlerin ticareti, kamuya açıklanması gereken önemli olay ve gelişmeler.

Menfaat Sahipleri: Menfaat sahiplerine ilişkin holding politikası, menfaat sahiplerinin holding yönetimine katılımının desteklenmesi, holding mal varlığının korunması, holdingin insan kaynakları politikası, ilişkili taraflarla ilişkiler, etik kurallar, sosyal sorumluluk.

Yönetim Kurulu: Yönetim kurulunun temel fonksiyonları, yönetim kurulunun faaliyet esasları ile görev ve sorumlulukları, yönetim kurulunun oluşumu ve seçimi, yönetim kuruluna sağlanan mali haklar, yönetim kurulunda oluşturulan komitelerin sayı, yapı ve bağımsızlığı, yöneti
                        Mevlana der ki;

Yorum

• Penguen
                          Mahdumu Kamil
                          • 02 Mayıs 2008
                          • 1387

SEN BU LEYLA YA SADECE PARA YAPIŞTIRCAKSIN HAAAA
                          SONRA DA WAY FLAP BAY FLAP DERSİN İŞTE
                          CIKCIKCIKK
                          Günaydın, gününüz güzel geçsin.
                          Videoyu eklemeden önce cüzdana baktım.
                          Hepi topu 3 tane 5 TL vardı.
                          Onun üzerine o satırı yazdım.
                          Anlaşılan sizin cebinizde bir kutu sakız var.
                          Herkes kendinde olanı yapıştırsın. ;)
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• EFEKENT
                            Kıdemli
                            • 15 Mayıs 2008
                            • 4329

Günaydın, bol kazançlar.
                            Hint Atasözü

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

eeee
                              penguen olmadan olmazzz
                              penguen i isterükkk
                              Gece vakti benimle uğraşmazsanız içiniz rahat etmiyor anlaşılan.
                              Canınız kuş eti çektiyse tavuklara, piliçlere bakın.
                              Baktınız olmuyor Simurg'a taş atın. ;)
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

Kuyruğum kapana sıkıştı ya bakıyorum kıs kıs gülüyorsunuz.
                                Duyan da amcalarla müşterek hareket ediyorsunuz sanacak.
                                Seans başlamadan önce oyun planını çıkarsam iyi olacak.
                                Önce FİBO geri alım bölgelerine bakalım.
                                Amcaların kumar borcu yoksa bu yükselişte verilen gerisin geriye alınmaz diye düşünüyorum.
                                Yaşayıp göreceğiz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information