Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mesut72
    Katılımcı
    • 18 Ağustos 2011
    • 171

Saatlik ve Günlük GARAN AKBNK ve XU100 korelasyonu

Yorum

• mesut72
      Katılımcı
      • 18 Ağustos 2011
      • 171

Saatlik ve Günlük XU100, XUO30 ve XBANK korelasyonu

Yorum

• tredas
        Tecrübeli
        • 15 Mayıs 2008
        • 716

oh be okudum biri fişi çekmiş galiba ...............

biride kapıyı açık unutmuş açılıcakmış mı neydi bilemedim .......... boşver

herkez hoş gelmiş iyi akşamla rrrrr
        Biz trakyalıyız...
        Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
        arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• radyolog
          OKURYAZAR
          • 03 Ağustos 2008
          • 22826

benim VINN cortladı bugün akşam adsl den yayar 2 karaliim dedim

MALT verdim S 1 18 den abv ) yayarlana olmuştur umarım,,

KARKM PRKME ve KOZAL var elde
          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Ahmet Hakkı
            Bağımlı
            • 05 Mayıs 2008
            • 1121

Keyborsa camiası döndünüz demek, hoş geldiniz...

Ben de bir site nasıl aniden buharlaşır diye bilenlere sormaya başlamıştım ki... açılmış.

Hayırlı, uğurlu olsun. k13

Yorum

• ahilas34
              Bağımlı
              • 02 Kasım 2011
              • 1442

Pınar Süt (PNSUT) Teknik Analizi (20.12.2012)
              19 Aralık 2012 22:33

İlginçtir, PNSUT’te son birkaç haftada ciddi bir yabancı satışı yaşanmıştır. Buna karşın hisse fiyatı bir miktar yükselmeyi başarmıştır. Normalde böyle bir ayrışmayı olumsuz yorumlamak gerekir. Ama…

PNSUT’ün grafiği oldukça kuvvetli görünmektedir. Hissede 14,25 civarında büyük bir çift dip formasyonu söz konusudur. PNSUT ayrıca Aralık ayında kısa vadeli hareketli ortalamasının üzerinde kapanışlar yaparak güç kazanmıştır. Hisse Çarşamba kapanış itibariyleyse 15,60 civarında direnç teşkil eden uzun vadeli hareketli ortalamasını yukarı kırmıştır. PNSUT’ün çift dip formasyonunu teyit etmesi için 16,85‘teki kuvvetli direncini yüksek işlem hacmi eşliğinde aşması gerekmektedir. Bu takdirde hissenin teknik hedefi 19,00‘ün üzerinde olacaktır. Çarşamba günü yaşanan sert yükseliş sonrası yaşanabilecek muhtemel geri çekilmelerdeyse 15,60 civarında bulunan uzun vadeli ortalama destek teşkil edecektir.

Özetlemek gerekirse, PNSUT temettü dönemi yaklaşırken yabancı satışına rağmen kuvvetli bir teknik görüntü sergilemektedir. Geri çekilmelerde 15,60 ve 14,70‘te bulunan destekler temettü dönemine kadarki vade için alım fırsatı teşkil edebilir. Hissenin 16,85‘i kırması durumundaysa hedef 19,00‘un üzeri olacaktır.

Yorum

• ahilas34
                Bağımlı
                • 02 Kasım 2011
                • 1442

PIMAS) Teknik Analizi (19.12.2012)
                18 Aralık 2012 23:02
                EditörEditörün Seçimi6 yorum inShare.0Bugün Enka İnşaat’ın iştiraklerinden Pimaş’ı (PIMAS) yeniden Editörün Seçimi bölümümüzde ele alıyoruz. Kıymetli okurlar Ağustos sonunda hisse 3,20 civarındayken aynı bölümde icra ettiğimiz analizi anımsayacaklardır. Aradan geçen 3 ay zarfında PIMAS en yüksek 3,90 görerek teknik hedeflerimizi aşmıştır. Hisse geçen hafta ise sert satış yemiştir:

Grafikten görüldüğü üzere PIMAS’ta hacimli ve sert satış tam da altın kesişme (İng. Golden Cross) gerçekleştiği zamana, yani kısa vadeli hareketli ortalamanın uzun vadeli hareketli ortalamayı kestiği döneme denk gelmiştir. Sert düşüşün akabindeyse hissede hacimsiz bir tepki yükselişi yaşandığı gözlenmektedir. Takas verilerinden anlaşıldığı kadarıyla hisseyi yukarı çeken Baba topladığı hisselerinin çoğunu bir günde geri vermiştir.

Mevcut durumda hacimsiz tepki yükselişinin yakında sona ermesi ve hissenin kuvvetli destek bölgesi olan 3,25 – 3,30 aralığına doğru geri çekilmesi muhtemeldir. Daha sonraysa PIMAS’ın birkaç hafta boyunca desteğinin üzerinde dalgalanarak dip çalışması yapması beklenebilir. Kıymetli okurlar Ağustos ayındaki analizimizde Enka’nın Pimaş hakkında “stratejik opsiyonların değerlendirilmesi” için Merrill Lynch’i yetkilendirdiğini anımsayacaklardır. Bu bağlamda, hissenin 3,25 – 3,30 desteğine geri çekildikten sonra sakin bir seyir izlemeye başlaması halinde 3Ç12 rakamlarına göre hisse başı defter değeri olan 3,69 hedef teşkil etmek üzere yeni bir fırsat oluşabilir.

Yorum

• DoppelAgent
                  Katılımcı
                  • 25 Ocak 2012
                  • 151

GOZDE için iyi yada kötü düşüncesini yazacak forumdaş var mı? Aldım karlı sattım, yine aldım şimdi elimde mi kaldı diye bir kanıya kapıldım.
                  Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
                  Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.

Yorum

• epopeus
                    Tecrübeli
                    • 22 Temmuz 2009
                    • 321

günaydın hayırlı cumalar
                    güne başlarken dünkü sert hareketler için ufak bir düşünce paylaşayım üstadlarda katılırmı bilmem;

bu hafta içinde endeks 77.500 seviyelerinden ciddi satışlar gördü , sene sonununda yaklaşması sebebiyle bu yükseliştirendinin kar realizasyonuyla iyi bir düzeltme yapacagı kanısındayım bugünün cuma olması sebebiylede gene - de kapatacağız düşüncesindeyim tüm arkadaşların çok daha dikkatli davranma vakitlerinin geldiği inancındayım stopları dikkatli takip etmekte fayda olduğu kanısındayım .
                    "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                    yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• PEGA_SUS
                      Yasaklı
                      • 21 Ağustos 2011
                      • 2790

tam siyasetçi olacak adamsın lem epope

epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      günaydın hayırlı cumalar
                      güne başlarken dünkü sert hareketler için ufak bir düşünce paylaşayım üstadlarda katılırmı bilmem;

bu hafta içinde endeks 77.500 seviyelerinden ciddi satışlar gördü , sene sonununda yaklaşması sebebiyle bu yükseliştirendinin kar realizasyonuyla iyi bir düzeltme yapacagı kanısındayım bugünün cuma olması sebebiylede gene - de kapatacağız düşüncesindeyim tüm arkadaşların çok daha dikkatli davranma vakitlerinin geldiği inancındayım stopları dikkatli takip etmekte fayda olduğu kanısındayım .
                      lafı nası dolandıriysin

harcanıyosun aslanım buralarda

günaydın lo vurguncular

Yorum

• epopeus
                        Tecrübeli
                        • 22 Temmuz 2009
                        • 321

ya pega öylede şu dediklerimi bide kendim uygulasam dişimi kıracam anasını satayım son 1 yılda yazdığım zararın haddi hesabı yok taha şemsiyeyi çıkartamadım düşün sen gerisini,
                        Evet Epoptan tüm arkadaşlara gelsin sabah sabah Musa Eroğlundan ben yandım eller yanmasın

"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                        yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• asa670892
                          Tecrübeli
                          • 18 Kasım 2011
                          • 517

Cümleten günaydın,hayırlı cumalar...

Yorum

• harşena
                            Aktif
                            • 20 Eylül 2008
                            • 119

günaydın,kolay gelsin

Yorum

• harşena
                              Aktif
                              • 20 Eylül 2008
                              • 119

Doğan, Akcez Enerji için masada
                              Doğan Enerji Yatırım ile Akkök Sanayi arasında hisse satın alma ve devir görüşmeleri başladı
                              Doğan Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş. arasında, Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş.'nin Akcez Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de sahip olduğu hisselerinin satın ve devir alınması konusunda görüşmelere ve çalışmalara başlandı. Doğan Holding'den konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
                              "Sermayesinde %99,99 oranında pay sahibi olduğumuz bağlı ortaklığımız Doğan Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş. arasında, Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş.'nin Akcez Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de sahip olduğu hisselerinin satın ve devir alınması konusunda görüşmelere ve çalışmalara başlanmıştır.
                              Konu ile ilgili olarak, mevzuat gereğince kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek yeni bir durum ortaya çıktığı takdirde ayrıca açıklama yapılacaktır." www.borsagundem.com 21.12.2012 - 09:16

Yorum

• ibugra
                                Tecrübeli
                                • 28 Ağustos 2009
                                • 720

s.a. hayırlı sabahlar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information