bugün neden tadı yok yoksa benimmi tadım yok gözümü zor açıyorum
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
hocam asıl hayat serumdan sonra başlar.. serumun içine ne kattığının çok büyük önemi var..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar..
Yorum
-
üfffffffffff bu neydi yavvvvvv böle efekent hocammmMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Perşembe günü simurgla yemek yedik, tokuşturduk. sağolsun beni ağırladı yurt dışına çıkmadan önce. Çaktırmadan giderken fişi çektim gittim.
Gelincede kaldığımız yerden devam fişi takıverdim. Yarına başlarız hayırlısıyla tradelere."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
fişi çekip gittiğin için cezalısın bizi böle yersiz yurtsuz bırkıp gitmenin bir cezası olmalı muhakkak bu cezayıda büyüyümüz olarak RADYOLOG ABİMİM kesmesini uygun buldum ben artık yarın ne ceza keser bilemem..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPerşembe günü simurgla yemek yedik, tokuşturduk. sağolsun beni ağırladı yurt dışına çıkmadan önce. Çaktırmadan giderken fişi çektim gittim.
Gelincede kaldığımız yerden devam fişi takıverdim. Yarına başlarız hayırlısıyla tradelere.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜnaydin Şansiniz bol olsunnMevlana der ki;
Yorum
-
PEGA gel gel TAHVIL %2 yükselmiş. Çalışırmı bu PU diyordun. eli mahkum çalışacak. 6,02 direnç ama haberin olsun."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum

Yorum