Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
150 lot oylum aldimm bu hİsseye bu kadar para Çok bİle :::::::::::::)))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bfren aldım radyolog abiii obo suna tobosuna bir bakıver
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
kimin elinde ne var hele biz yazında görelim .......
Mevlana der ki;
Hacimleri grafikte mevcut... sanırım gözünüzden kactı... Şimdi kontrol ettim attığım grafiği... ilk omuzda hacimlerde yükselme sonrasına bir düşü son omuz calısmasında ise ime hacimler yükselmeye baslamıs.... Şayet daha önceki benzerlerine baktığımda hacimlerdeki hareketliğin birbirine benzer oldugunu gözlemlemekteyim hissede... Bu arada haftalık olarak baktığımızda ise sanki sağ omuzu yeni olusturmaya baslıyacak gibi duruyor ve buda 4570 altı kapanıs yapmazsa güzel çalışacak gibi... haftalık bazda....
Yorum