Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben sabah yazmıştım hocam. Düşüşe oynadım ve kendimce saatlik grafik üzerinde bir çizgi çektim oraya kadar gelir durur dedim. İşte teknik bilgisizlik benimkisi. asa0670892 de 1000 puan fark atmış bana.
yok canım öyle düşünmeyin. zamanla geliştireceğiz işte. amaç bu. yapıcı olmak. ;)
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
bugün çok yoruldum yorgunluk kahvesi ısmaralayacak kimse yokmu
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
yok canım öyle düşünmeyin. zamanla geliştireceğiz işte. amaç bu. yapıcı olmak. ;)
bi beni geliştiremedin hocam yav :::::)))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
mesut bey tavsiyem 1 excel dosyası yapın
tahmin yazan üye isimleri ve tahmin rakamları olsun.
kapanış rakamına göre 1. yi bulmanız daha kolay olur. sayfalarda dolaşmazsınız kim ne yazmış diye.
1. yi siz ilan edeceksiniz.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
mesut bey tavsiyem 1 excel dosyası yapın
tahmin yazan üye isimleri ve tahmin rakamları olsun.
kapanış rakamına göre 1. yi bulmanız daha kolay olur. sayfalarda dolaşmazsınız kim ne yazmış diye.
1. yi siz ilan edeceksiniz.
Yorum