73000 de bi lanet mi var
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ilk başından iyi görmüyordum sesimi çıkarmadım. tiribünler coşmuştu. 41-40,60 aralığını beklerdim ben olsam alım için.epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam fener in son durumunu nasıl görüyorsun
siz hatırlarmısınız bilmem. Tredas bilir bunu. kafaya takmıştı çünkü.
Hani diyordum ya uzun çubuk diken kaatlar için şu seviyeyi geçemez. bunun altına inmeli diye .
2 gün önce 46,30 u gördüğünde o seviye 44,30 du. netekim de 43,80 kapattı.
Moral bozmayayım ama haftalıklara göre 45,85 - 46,5 seviyesi fener için ciddi direnç konumunda."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Günaydın
Baktım amcalar DITAS'ta gel gel yapıyor.
Geldim dedim.
Fiyatı 3.12'ye alışı 3.07'ye çektiler. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
grafik atmasını öğretelim size.reisim_43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGubrf güzel duruyor arkadaşlar. Grafik olgunlaşmış gibi grafik atmasını bilmiyorum onun için atamıyorum."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın
Geldim dedim.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
EFEKENT Hoca haklı.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk başından iyi görmüyordum sesimi çıkarmadım. tiribünler coşmuştu. 41-40,60 aralığını beklerdim ben olsam alım için.
siz hatırlarmısınız bilmem. Tredas bilir bunu. kafaya takmıştı çünkü.
Hani diyordum ya uzun çubuk diken kaatlar için şu seviyeyi geçemez. bunun altına inmeli diye .
2 gün önce 46,30 u gördüğünde o seviye 44,30 du. netekim de 43,80 kapattı.
Moral bozmayayım ama haftalıklara göre 45,85 - 46,5 seviyesi fener için ciddi direnç konumunda.
Sadece günlük grafiklere bakıyor,
ava giderken av konumuna düşüyorsunuz. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
efekent hocam şu glts bir bakıver sana zahmettMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Sizin baz istasyonu benim cep telefonumu görmüyor ;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
ooooo dahada ölücüyüm diyorsun abi. maşallah vallaPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSizin baz istasyonu benim cep telefonumu görmüyor ;)
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
Oyunu pek seviyorlar.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın
Geldim dedim.
Alışı 3.13'e satışı 3.17'ye çektiler ;)
Bu durumda siz ne yapardınız?[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Eskiler mal satarken değil, alırken kazanılır derler ;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterooooo dahada ölücüyüm diyorsun abi. maşallah valla
Yorum
-
Biz günlüklere aldanmayın diyoruz
siz inat etmiş saatlik grafiklerle iş görüyorsunuz
İMKB sizin gibi hızlı trader görmedi ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Penguen Hocam haftalık grafiklerin çıkışa işaret ettiğine inandığım için alm denedim.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiz günlüklere aldanmayın diyoruz
siz inat etmiş saatlik grafiklerle iş görüyorsunuz
İMKB sizin gibi hızlı trader görmedi ;)
Yorum

Yorum