4480 oldu maliyet
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
brisaya dikkat edin beyler bayanlar ben sattım gidebiirBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
evet büyük cesaret ama sonunu düşünen kahraman olamazBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
macd dönüyor 4460 kalkacak snaırımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
vallaha sonu hep düşünmeden borsada çok hareketlerim oldu sonunda khiç kahraman olmadım ben benim talihsizliğim umarım bu yönden benzeşmeyiz"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
yav bide gidipte burdan ihlas iheva gibi zırvaları almıyoruz ki.türkiyenin en kaymak tabakasının takımı fener onlar el atsa bize yeterBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
valla benim kimseden haber,m yok delü gibi kendi halimde takılıyom işteBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
takılalım başım üstüne.bu fener gidecek işallah bana öle geliyo yaniBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yalınız yarın bjk ye çakarlarsa biz noluruz onu düşünüyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum