olsun, o obur gıcık lar gıbı degıl, bugun 40,00 olursa 3 gun sonra yıne 50,00 ye doner... mac ta o burası kadıkoy burdan cıkıs yok, kagıdın da sanmam.. olmadı bedevi köyunde kutup ayu muzla yasar gıderız
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bjk tavan olur fenerimde gider tavan olur bu filmde mutlu sonla biterBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yada balon yapar patlatırız artıkBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne guzel fener marslarımız var onları soylerız[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
az önce brisanında tamamını verdim esseoglu beskulak hepsini aldı artık gönlünce gidebiir.bundan boyle fenerliyizBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
4460 kalkması lazım yoksa aşağı giderBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
şampiyon neyim olsak ne iyi olur he
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
fenerbahçeliyim benahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim bildigim Efekent hocamla Sımurg hocam Galatasaraylı, gukom sanırım fenerbahcelı,
burası kadıkoy burda zarar yok..."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bu işin takımı yok bende gs liyim
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum