Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • epopeus
    Tecrübeli
    • 22 Temmuz 2009
    • 321

hayırlı sabahlar efekent hocam dün bayağı canın sıkılmış. Üzüldüm ama dediklerinde haklılık payın büyük ama bide şu yönden bakmanı isterim genelde forumlardan sessiz sakin sizleri takip edenlerin çoğu arkadaşın belki verdiğiniz grafiklerden yaptığınız açıklamalardan fazlaca anlamıyor olabilir öğrenme aşamasında olabilir buradan sizleri takip ederek birşeyler öğreniyor olabilirler sizler bu şekilde birçok insana borsanın nasıl takip edileceğini gösteriyorsun ben 2009 da üye olduğum zamanla şimdi aramda çok büyük farklar var kar ederek zarar ederek (genelde zarar 0 ) sizlerden vermiş olduğunuz grafiklerden çok şeyler öğrendim allah sizlerden razı olsun. hepinizden simurg hocam ortalarda gözükmüyor şu aralar ama ondan çok şeyler öğrendim hafta sonunda haftalık verdiği takip edeceğim dedişği hisseleri açarak grafiklerine çalıştım simurg üstad bunda ne gördü ben de anlayabilirmiyim diye.
    ve baya yol kat ettiğimi düşünüyorum. şu aralar işim el verdiğince bende bişeyler katmak istiyorum formda ama sizlerin yanına bile yaklaşamam tabi.

Diğer arkadaşlarında mutlaka eğer borsada birşeyler kazanmak istiyorlarsa kendilerinin de birşeyler çabalaması gerektiğini idrak edeceklerdir.

saygılar sunuyorum ve hepinize bana birşeyler öğrettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
    "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
    yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

günaydın herkese..topiğimiz hasbel kader bir hisse alıp zarara girince yardım arayanalrın yeri gibi geliyor bana.bi nevi emekliler lokali..adam saplanmıs hisseye.kenarda para yok nasıl alsın.almayınca satmayınca iştah mı kalıyor adamda.onlarında durumunu anlmaka lazım gelir.benim arkadasım tekin bossa da maliyet 316.bossa olmus 160 adam ne yazsın efekent hocam.50 bin tl si çöp oldu gitti.2 senedir bekliyor.başka parasıda yok.girmesinmi bu adam topiğe.biraz empati yapalım
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 22826

günaydın arkaaşlar

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• epopeus
          Tecrübeli
          • 22 Temmuz 2009
          • 321

Analist Yorumu - GE, 39,3 milyon TL nominal değerli Garanti Bankası hissesini satmak amacıyla kayıt altına aldırdı

GE Araştırma ve Müşavirlik, dün ikinci seansta 39,3 milyon TL nominal değerli Garanti Bankası hissesini satmak amacıyla kayıt altına aldırdı.

Yorum: Haberin ardından Garanti Bankası hisselerinde düşüş görüldü. Ancak, kayıt altına alınan miktarın günlük hacmine yakın olması nedeniyle baskının sürekli olmasını beklemiyoruz

Kaynak : Finansonline.com - https://www.finansonline.com/pages_g...ommentId=36977

Yorum

• epopeus
            Tecrübeli
            • 22 Temmuz 2009
            • 321

Analist Yorumu - Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin özelleştirilmesi ihalesine 7 şirket/konsorsiyum teklif verdi

Aksa Elektrik Perakende (Aksa Enerji’nin kardeş şirketi), IC İçtaş, Torunlar Gıda, Park Holding, Cengiz-Kolin-Limak konsorsiyumu ve Elsan-Tümaş-Karaçay konsorsiyumu teklif veren şirketler oldu.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin işletme haklarının %100’ünün özelleştirmesine 12 şirket başvuruda bulunmuştu. Daha önceden yeterlilik almış olan Enerjisa Elektrik Dağıtım, Zorlu Holding, Gen-pa, Özyazıcı konsorsiyumu, Tata Power Company ve Çalık Enerji ihale için teklifte bulunmadı.

Hatırlatmak gerekirse BEDAŞ Türkiye’nin en büyük elektrik dağıtım şirketi ve İstanbul Avrupa Yakası’nda hizmet veriyor. Şirketin 3,8 milyon abonesi bulunuyor. Toplam 18,948 gWh elektrik tüketimi ve %11 kayıp kaçak oranı ile çalışmakta.

Yorum: BEDAŞ özelleştirmesinde tekliflerin 1,9milyar dolar ile 2,5 milyar dolar arasında geleceğini tahmin ediyoruz (FD/tüketim rasyosu 102 dolar/mWh ile 133 dolar mWh arasında değişecek şekilde).

Geçtiğimiz BEDAŞ özelleştirme ihalesi, teklif verenlerin ödemelerini yapamamaları nedeniyle iptal olmuştu. MMEKA 2,99 milyar dolar ile en yüksek teklifi verirken; Aksa Elektrik ve Park Holding’in teklifi sırasıyla 2,75 milyar dolar ve 2.496 milyar dolar olmuştu.

Aksa Elektrik Perakende’nin ihaleyi kazanması durumunda, Aksa Enerji kardeş şirketi aracılığıyla daha geniş bir tüketici bazına ulaşabileceği için bu satın almadan fayda sağlayabilir.

Kaynak : Finansonline.com - https://www.finansonline.com/pages_g...ommentId=36976

Analist Yorumu - Net Holding, 100 milyon TL tutarında değişken faizli tahvil ihracını 1 yıl içinde gerçekleştirecek / Sınırlı pozitif

Net Holding Yönetim Kurulu, 100 milyon TL tutarında tahvil ihracı için SPK’ya başvurması ve başvurunun olumlu sonuçlanmasının ardından 1 yıl içerisinde ihracı gerçekleştirmeye karar verdi. İhraç edilecek tahvillerin, 1 ilâ 3 yıl arası vadelerde olması ve gösterge tahvilin getirisine ilave %4 ile %6 arasında ek getiri sağlaması planlanıyor.

Yorum: Şirket’in net borcu, Kuzey Kıbrıs’ta devam eden yatırımların sonucunda 3Ç12 itibarıyla yıllık %78 artışla 99 milyon TL’ye yükseldi. Net Holding’in mevcut borçlanma maliyetinin göreceli yüksek olduğu (kısa vadeli TL kredi faizleri %13-%22 arasında) ve faiz giderlerinin yılın ilk 9 ayında neredeyse 3’e katlanarak 11,1 milyon TL’ye yükseldiği dikkate alındığında, başarılı bir tahvil ihracı şirketin borçlanma maliyetinin azalmasını sağlayacaktır. Bu nedenle, haberi Net Holding için sınırlı pozitif olarak değerlendiriyoruz.

Kaynak : Finansonline.com - https://www.finansonline.com/pages_g...ommentId=36975

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

sevgi dolu bir dünyam var, dört yanımda tüm insanlar
              dünya malı neye yarar, dostluklarla yaşıyorum
              şiirlerde romanlarda
              gelmiş geçmiş zamanlarda
              tamburlarda, kemanlarda, şarkılarla yaşıyorum
              sevgilerden nakışlarla, mutlu-mutsuz bakışlarla
              kalpten kalbe akışlarla, alkışlarla yaşıyorum

ben de sevdim bir zamanlar, içimde bin hatıra var
              herkes hayatını yaşar, anılarla yaşıyorum
              ne köşklerde, ne sarayda
              ne dünyada, ne de ayda
              benim yerim çok uzakta, dualarla yaşıyorum
              şarkılara duygu seren, çilelere göğüs geren
              dertli gönüllere giren, işte benim zeki müren

kimsesizlerin kimsesiziyim, kimsesizim
              yalnızların yalnızıyım, yalnızım
              dertlilerin dertlisiyim, dertliyim
              aşıkların aşkıyım, aşıkım
              ismim mesut, göbek adım bahtiyar
              yıllarca hep böyle bildiniz siz
              mesut bahtiyardan şarkılar dinlediniz

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• epopeus
                Tecrübeli
                • 22 Temmuz 2009
                • 321

bugüzel sabahda sanat güneşimizin o güzel sesiyle kulaklarımızın pasını sildiğin için çok teşekkür ederim

Yorum

• epopeus
                  Tecrübeli
                  • 22 Temmuz 2009
                  • 321

Yorum

• epopeus
                    Tecrübeli
                    • 22 Temmuz 2009
                    • 321

Yorum

• romans
                      Aktif
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 299

Rekabet kurumu: Bankalarla İlgİlİ rekabet İhlalİ soruŞturmasini Şubat 2013'te tamamlayi ÖngÖrÜyoruz

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

502 birsada öenmli gecerse aksiyon olur
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 22826

svg epopeus un gönderdiği 2 link bile bir başka bakış açışı kattı

teşekkürler
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• epopeus
                            Tecrübeli
                            • 22 Temmuz 2009
                            • 321

inşallah bogaziçi bende bekliyorum dünde değdi ama geçemedi umarım güçlü bir daha deneyip kırarsa güzel olabilir

Yorum

• epopeus
                              Tecrübeli
                              • 22 Temmuz 2009
                              • 321

Analist Yorumu - Banka sözleşmelerini de kapsayan Yeni Tüketici Kanunu taslağının Aralık ayında Başbakanlık'a gönderilmesi planlanıyor

Ağustos ayı ortalarında gündeme gelen tüketici korunması yasasındaki değişiklik, bankaları yakından ilgilendiriyor. Bu kapsamda gündemde olan en önemli düzenlemelerden biri bankaların kredi kartı yıllık ücreti, dosya parası, hesap işletim bedeli gibi müşterisinden aldığı toplam 31 kalem ücretin yeni tasarıyla kaldırılabilecek olması.

Yorum: Bankaların 2011 yılı sonu itibarıyla bu kalemlerden elde ettiği gelir 17,1 milyar TL (toplam gelirlerin %15’i, faiz dışı gelirlerin %71’i). 2012'nin ilk 9 aylık döneminde ise bu kalemlerden elde edilen gelir 14,1 milyar TL seviyesinde bulunuyor (toplam gelirlerin %13,8’i, faiz dışı gelirlerin %62’si). Taslak metin bankacılık faaliyeti gelirlerine ciddi sınırlama getiriyor (Hiçbir şekilde tüketicilerden kredi kartı üyelik ücreti, hesap işletim ücreti, dosya ücreti alınamaması vb.). Tasarının bu şekilde kanunlaşması sektörde ciddi gelir düşüşü yaratacağından ve önümüzdeki dönemde kamu bankalarının özelleştirilmesinin gündemde olması nedeniyle tasarının bir miktar gevşetilmesi söz konusu olabilir. Diğer taraftan, bu tasarı bankaların gelirleri üzerinde belirsizlik unsuru oluşturduğundan, kısa dönemde banka hisseleri üzerinde baskıya neden olabilir.

Kaynak : Finansonline.com - https://www.finansonline.com/pages_g...ommentId=36981

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

günaydın VURGUNCULAR...

bol kazançlar...

gözünüz aydın lönk açtık...

muhtemelende 100.000 hedefli açtık... size de bi 80 yapar heral bu dür-züler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information