günaydın,kolay gelsin
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yapabildiğiniz kadarını yapın serrro spekler eninde sonunda aynı kapıya çıkacaksınız nede olsaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
19.55 den sana ortak oldum boğaziçi ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hayırlı uğurlu olsun.dün bekir bile roveşata gol attı bizimkide bi tavan çeker işallahBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster19.55 den sana ortak oldum boğaziçi ...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne aldınız ağalar
şifreli konuşmayın hehe
akmgy
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
kağıdı ellemesem gideceyiği yoktu hadi iyisin :::::::::::::::::::::::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
amg keşke çok alsaydım ................Mevlana der ki;
Yorum
-
476 dan enkaı aldım habariz olaaaMevlana der ki;
Yorum
-
çok alsaydın gitmezdi ki bu uyuzBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
satmirem ulo tavan bilem çekmirsenBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
günaydın... hayırlı cumalar... bol kazançlar
GÜKOM uğurlu geldi lem... sağolGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
yav ben anlamirem sizin söylediklerinizde bişe ambele şortmu alir satirsiz siz hele bi de PEGASUS HOCAM :::::::::::::
)))))
şorttan bi 400 puan aldık zabah zabah
Yorum
Yorum