Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
09:00 - Almanya, ağustos ayı ÜFE
10:30 - Almanya, eylül ayı imalat sektörü PMI
11:00 - Euro Bölgesi, eylül ayı imalat sektörü PMI
11:30 - İngiltere, ağustos ayı perakende satışlar
15:30 - ABD, haftalık işsizlik maaşı başvuruları
16:00 - ABD, eylül ayı imalat sektörü PMI
17:00 - ABD, eylül ayı Philedelphia FED endeksi
17:00 - ABD, ağustos ayı öncü göstergeler endeksi
17:00 - Euro Bölgesi, eylül ayı tüketici güven endeksi
İMKB30 spot endeks için 81700
seviyesi çok önemli...demiş Nuri SEVGEN
exper hocam bu düşüşün o daha önce bahsettiğiniz 5000 puanlık düşüş olma ihtimali var mı? şu an itibarı ile 84500 den hesaplasak 2000-2400 puanı gerçekleşmiş bulunmakta..
dogrudur....şu kayıtlara gecilmesini istedigim ,sürü yeni zirve diye bögürürken yazdıgım düşüşü yapıyoruz....
bu yazdıkların dogrumu...len sen kafayımı yedin....ne longu...
pardon eksperim yanlis yazdim ...83550 ,digeride dun 82800 den long ..... maalsef oyle kaldi patladik ufaktan ...simdide 82200 den ilave 3/4 pozda long ...
pardon eksperim yanlis yazdim ...83550 ,digeride dun 82800 den long ..... maalsef oyle kaldi patladik ufaktan ...simdide 82200 den ilave 3/4 pozda long ...
yanlıştasın paradigma....cok yanlış....endeks düzeltme sürecine girmiş....en az 80000 hedef diye yazmışız....üstüne, düzeltmenin yarısı bile tamamlanmadan pozunu dörtte üce neredeyse full poza cıkarmışsın....işin zor dostum cok zor hemde....
paradigma bugün elindeki son actıgın poza fırsat verecek ....o poz akşam kar yazacak..... onu mutlaka kapat....maliyeti her fırsatta düşürmeye calış.....
hiç tepkisiz düşüyor. resmen longları doğruyorlar...
trend tersinde kalırsan aşağı giderken longcu, yukarı giderken sortcu doğrarlar. bunu en iyi senin tecrübe etmiş olman gerek abi. ama hala aynı hatalar ile devam malesef. akşamları bile olsa "mekandaki" mesajları okumanı tavsiye ederim.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
82900 geçilmedikçe yatay nötr olarak düşünürüm.testereden başka bir anlam ifade etmez diyede düşünmekteyim.
Yorum