yanarım yanarım sabah 950 den full reverse yazdım seansın hemen öncesinde kısaya dönüş için gelmedi maalesef. ha gelse buraya kadar bekleyebilir miydim belki bekleyemezdim ama en azından şu anki durumdan iyi olacağım kesindi..
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2005 ten beri piyasadayım hocam ..eski sayılırsaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEGELİİ....kimsin sen kardeşim...hele az kendini tanıtsan...eski nick in falan varmı.....takip ediyorum ...iyisin....eskilerden birine benzetiyorum....yazım şeklin...
2008-09-2010 yıllarında bi sitede yazdık 3-5 bişeyler sona bunaldım ara vedim akabinde sağa sola takıldık derkennn buralara kadar geldim
esasen hisseciydim son dönemde hisselerin patinajı ve hisse seçmedeki zorluk beni buraya itti.sn kuzuyu ve sizi severek okiürdüm ki ara ara da yazmaya kalktım o kadar
gözden göze fark vardır birbirimize faydamız dokunur inş. lakin sizi takdir ederrrrrrrkennn 82625dennn long
Yorum
-
-
HİLE var abi....
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi bakalım...birşeyler olacak sanki....senden 3 dakka önce dimişiyimPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu 15 liği.... ve 30 luğu 625 altında kapatmamamız lazım
GARANTİ 7,46 dan az biraz destek buldu gibi
şuanki görüntü
nazar değmesin... bu iyi oldu
hemen dakkasında sana 50 dene teşekkürü/beğeni basmışlar...
bene 3 tene basmış dür-züler k24
Yorum
-
Ben senden 15 dk. önce demişim.;)erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega, spot destekteyiz, sanırım hemen kırmaz. 83500 bölgesine doğru tepme ihtimali var...
tepkinin devamı için 82750 ve 850 geçilmeli...
Yorum
-
yarın 1. seansegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83200 benim hedef
yarın 2. seans...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim hedefte bugün 82000...nasıl olacak şimdi...
Yorum
Yorum