PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spot açılışı sırasında yazdıklarımdı...marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB30 15-60M
83575 - 83775 karar bölgesi.. Altı short - üstü long...
(saatlik bazda 83775 üzeri kapanış longları bugün ihya eder)
(83575 altında 15 dakikalık kapanışlarda 82500 seviyesine yolculuğu başlatır)

82600'e dokundular..
Gelinen son durumda;
82650 altında 30 dakikalık kapanış gelmezse 83250'ye tepki mümkün..
82650 altında 82300 kısaların karar noktası.. Aynı zamanda longlar için eşhedünlaaa noktası..
VOB 30-60M
Yorum
-
Askeri savcilik:(dusurulen turk jetiincelemede fuze yayinlarindan sinyal alindigi belirlendi-ntv
-matriks-
Yorum
-
bu saatten sonra stop zor... kaçırdık stop trenini... zarar 1100 puan...nedim972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega stop noktan var mı düşünüyor musun?
ama aşağı 500 puanlık dalıp çıkacağına kesin kanaat getirirsem... reverse olup zararı geri almaya oynayabilirim
döneriz yukarı gider bu seferde, zarar katmerlenirr
bi süre gıvraşmamak ilazım BENCE
Yorum
-
evet bende hemen hemen aynı durumdayım pega. buranın üstüne çıkamayacağına kannat getirilirse flat olunur ama şort yapıp birde terse keserse çok sıkıntı olur..ya stop ve flat ya da bu haliyle beklemek gerekiyor.geçen perşembe yapacakları hareketi bu gün yaptılar.q3 terse getirdi bunların planlarını..
Yorum
-
-
chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFüze Rus gemisinden fırlatılmış diyorlar, yarın taban açılabilir borsa...
Türkiye-Rusya savaşı Amerikanın ve PİSrailin çok işine gelir, gaz vereceklerdir bize...HE HE HE...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOSTLAR
bu ABD li komutan buralarda iken... SURİYE ile ilgili bizim bilmediğimiz bişeyler var, PALA biliyor
o belliydi de....
şimdi çözmemiz gereken konu.... sabah kimse bilmezken basıpta
82500 lerde bu havadisi vererek piyasaya...
diplerde adammı çarpmaya uğraşıyorlar
çünkü
biz burnumuzun dibindeki, 3-5 çapulcu için bölünmüş, devlet varmı yok mu belli olmayan IRAK a giremiyoruz ki
kaldı rusya ile savaşacaazzz
meseleyi tam bilmiyorum... 3 ay önce düşen uçağımız la alakalı ise, o zaten belliydi
Yorum
-
doğru abi. KVT 83500 den beri KISA. ben ise dünkü %50 kısayı açılışda fulledim. şu anda ise flatım. 900 e doğru tepki gelirse kademli kısa denerim yine.nedim972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet bende hemen hemen aynı durumdayım pega. buranın üstüne çıkamayacağına kannat getirilirse flat olunur ama şort yapıp birde terse keserse çok sıkıntı olur..ya stop ve flat ya da bu haliyle beklemek gerekiyor.geçen perşembe yapacakları hareketi bu gün yaptılar.q3 terse getirdi bunların planlarını..Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum

Yorum