arkadaşlar bu poz süründürebilir....kelleyi koltuguna alan buyursun....yiyorsa aha meydan....kolay kolay yanılmam emme bugün istisnaya dair olma ihtimali dogdu...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
83.200 anadestekmiş aşağıdaki analize göre,
83.900*orta*vadeli*pivot*direnç seviyesi alt ında satış * baskısıyla başlamasını beklediğimiz kontratın 83 .375 pik destek seviyesini
hedeflemesini*bekliyoruz.*Gün*içinde kontratta 83.375 pik destek seviyesinin altına gelinmesi durumunda 83.200 anadestek seviyesi*hedefli*gerileme*sürecektir.
83.200 ana destek seviyesi altında kontratta 82.875 pik destek seviyesi takip edilecektir. Ayr ıca 83.375 pik destek seviyesinin korunması
durumunda kontratta 83.900 orta vadeli*pivot*direnç*seviyesi*hedefli yükseliş*yaşanabilir.*83.900*orta*vadeli*pivot*dir enç*seviyesi*üzerinde*kontratta*ilk*a şamada*84.325*ara*direnç*sonras ında
84.900*ana*direnç*seviyeleri*hedeflenecektir.*
Yorum
-
Pega sende son durum ne?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83150 yanmadan
175 e 300 k girdi... bu az bi iyiye işaret gibi... bakalım
150 yandığı zaman kazın ayağı değişir, izliyomI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
VOB un tekniğini mi soruyon... benim portföyümü soruyon ?thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPega sende son durum ne?
beni soruyosaan
''ula ışıkları yakıııııııınnnn.... ışıkları yakın...''

375 üstüne atarsa baarmayı keserim...
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB un tekniğini mi soruyon... benim portföyümü soruyon ?
beni soruyosaan
''ula ışıkları yakıııııııınnnn.... ışıkları yakın...''

375 üstüne atarsa baarmayı keserim...
Neydim ben tekniği seni soruyordum . Senin yüzünden işyerindekiler deli sanacak beni onlara göre durduk yerde kahkaha attığım için
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
gevşek görüntünü devamında 83 e öpücük kondurursa ne ala..yok devamı olursa , kötü.. dönüşü zor olur.. görüyorum.. yok burdan yukarı devam ederse, o ayrı bir hikaye olacak... ancak şu var... kısa bakış her daim en fazla yanılma payını barındırır... hörmetler..
Yorum
-
tahmin ettiydim zaten... aklından bi pürüzlük geçtiğinithebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neydim ben tekniği seni soruyordum . Senin yüzünden işyerindekiler deli sanacak beni onlara göre durduk yerde kahkaha attığım için
şuan PALA ya söömekle meşgulüm...
emme sende aranıyogn.... gidişiyo heral bi tarafların
ikide saaa gaptıram istersen...
Yorum
Yorum