800 den verdim gitti .... ekperim kitirlik dedigi icin hedefi yuksek tutmadim ...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Balık dedin de abi.. krsan diye bi kağıt var en son ondan vurdum ben.. çarşambaya nakit dönüyor inşallah vob da vuruşmaya başlıcaz hepberabereksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruşaglar balıklarda yeni mahsul....kıpır kıpır oynuyor....derya kuzusu...yanına yeşillikte lazım emme .....
Bi baktım bilançoya balık çiftlikleri var...
adamlarım sermaye 510.000 ama yılda 700.000 devletten yıllık hibe alıyorlar teşvik..
len dedim kendime ne iş sermayeden çok hibe alıyo adamlar atladım hemen 63-65 den'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
84000 den alısa verrim... vermeyedebilirim... aktiften 8 li rakamlardan da verebilirimparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster800 den verdim gitti .... ekperim kitirlik dedigi icin hedefi yuksek tutmadim ...
emme nazar değmezse... 84375 e gaçarım.... zabahki gapta verrim
ayarım belli olmaz
şuan KRİTİK... 1 lik satı verdi verecek... toparlamazsa 850 üstüne oturamazsa, verrim
Yorum
-
-
para etmeyecek yerden poza girdin....sıkıntılı ....kapatman daha evla....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende veriyinni abi ?
Yorum
-
Ben içki kullanmiyim abi ama bi sigarada ****nder için içecem.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar müsadenizle kadehimi skenderin şerefine kaldıracağım.... biz borsacılar masarifli adamlarız.... agam yedirip iciriyor sağolsun...ha ha ha
Sayende bernakenin attığı gapli kazığı anca çıkarabildik... k24
Yorum
-
eksperim benim ise kadehim sana ..bu arada soy soy nereye kadar ha ha ha ....ama eksperim dikkat edersen istedigimiz kari alamiyoruz cuma gunude cok erkenden kapadik 84425 leri ....daha bir organize olmaliyizyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
şortlarımı? longlarımı?...lem cuma 1600 puvan aldım... daha ne yapayım....boşanda semerini ye...(gırgır haa kızma)....ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim benim ise kadehim sana ..bu arada soy soy nereye kadar ha ha ha ....ama eksperim dikkat edersen istedigimiz kari alamiyoruz cuma gunude cok erkenden kapadik 84425 leri ....daha bir organize olmaliyiz
Yorum
-
ne biliyim abi... döneydi tam ordan döneceeedi... dönmeyvidi pezemekeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara etmeyecek yerden poza girdin....sıkıntılı ....kapatman daha evla....
rakı içmem, birada içmem...
bi tanecik kuzumunanda, dün töffeleri yidik...
ben bu PALA ya mal, mul virmem... zabaha 375 ten kendi alır o
lönk divam
hemide az buz değil... fulll
Yorum
Yorum