beşbin puanlık düşüş başladımı bu duruma göre
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksperim hep bu dususude bekliyorduk aslinda hani teslim olmak yok falan , iyide inanmistik poza sonra birden birsey gordun herhalde ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanımızı kurtarmak ücün hala ışık var....emme bu hataya nasıl düştüm inanamıyorum.....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Kaç olursa ışık kalmayacak eksper kardeşim.Canın sagolsun telafi edersin.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanımızı kurtarmak ücün hala ışık var....emme bu hataya nasıl düştüm inanamıyorum.....
Yorum
-
dur hele paradigma öyle cart diye nereye yıkılıyor....yarın bu pozu bunun müsait bir yerine sokacagız....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim hep bu dususude bekliyorduk aslinda hani teslim olmak yok falan , iyide inanmistik poza sonra birden birsey gordun herhalde ...
Yorum
-
Yorum
-
82850 virmeyince 950 gısa bayramı şimdilik bitti.filetim arkadaşlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
endekslere göre vadeliyi yukardan kapadılar.ne iş anlamış değilim,paralel değillerdi.baştan beridir.halbuki endeksin değdiği yerlere göre çok rahat 82550-750 yapabilirlerdi.demekki yarın oyun daha ilginç olacak.aşağıdaki fotoda en soldaki vadeli diğerleri belli zaten.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Pega bu ara pasta işlerini çok boşladın. Hep özel hayat hep özel hayat :-)
Bari gelince yorumla hele bugün ne olmuş? Ne etmiş bu deliler
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Ha birde orda gözükmüyor senin citi 1350 long kapatmış
Törkiş de 1213 tane şort açarak 1034 tane ile kendine şort tarafta yer bulmuş.
Benden bu kadar gerisi sende ;)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum

Yorum