Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
sakın cıkışa inanman....küllüyen yalan beyler....yıkılacak...elini degiştiriyor....
günaydın dostlar...
bugun matriksi yeni açtım... cümbüş devam etmiş... güzel iş... 1000 puan in 1500 çık... vatandaşın parası oluk gibi iskendere akıyor..
bobiyi icad edenin ne desemki....
günlük graflara baktım 87ve üzeri mümkün.... bulursa müşteriyi sürer yukarı.. dikkatli olmak lazım..
ekranı açar açmaz 84bin gördüm anında şortladım hemen 200 puanönerdi kabul etmedim... heralde 200 zarara kapatırım pozu..... bobi dediğiniz su katılmamış ş... tekidir unutman..
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
beklentim...85000 den düşüşün başlaması...ama garanti ve kacırmamak ücün 500 puvan aşşagıdan dalacagım.....iki vuruş olacak...84500 ve savrulma 85-85500 arası....5000 puvanı cepcegizimize dıkacagız....ha ha ha
arkadaşlar 83300 - 84300 kabaca 1000 point yukarı roketlemiş ve 10bin yeni kontrat... kapanan pozlarda cabası...
şinci bu 10bin yeni pozu pala açtığına göre ne açtı.... çıkışa inanıp gelenlere lönk mü veriyor (gendisi şort açmış oluyor) yoksam bizim gibi ula daha nereye gidecek diye şortlayanlar şort verip gendisi lönk mu oluyor... bilen parayı çuvalla götürür...yukarda 87bin çok olası duruyor... pozum 84den şört emme çok kısa vadeli düşünerek açtım
beklentim...85000 den düşüşün başlaması...ama garanti ve kacırmamak ücün 500 puvan aşşagıdan dalacagım.....iki vuruş olacak...84500 ve savrulma 85-85500 arası....5000 puvanı cepcegizimize dıkacagız....ha ha ha
exper madem altın furuş yapacağız eyi inceleyek.... aylardır 85bin konuşuyıoruz ama sanki daha yukarıda olabülü.... hele bidaha bak helee gözünü seveyim
exper madem altın furuş yapacağız eyi inceleyek.... aylardır 85bin konuşuyıoruz ama sanki daha yukarıda olabülü.... hele bidaha bak helee gözünü seveyim
arkadaşlar bu kritik cümleyi not edin.... inanmak ve pozda beklem kazancın tek formülü bu... gerisi palaya yada aracı kuruma wisky-badem servisinden başka bişey değildir
Yorum