sınırsız alım diyor ...ve beklenti bitti....şimdi ne olacak....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
biter mi?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersınırsız alım diyor ...ve beklenti bitti....şimdi ne olacak....
SMP PROGRAMI SONLANDIRILDI, BU YOLLA SAĞLANAN LİKİDİTE GERİ ÇEKİLECEK, ALINAN TAHVİLLER VADE SONUNA KADAR TUTULACAK-DRAGHI/ECB - RTRS
Yorum
-
olmaz.... zemin müsait degil..... şu aşamada her tepki satışlarla doldurulacaktır....can alıcı yer lazım bize can.....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlongo yapalım mı experrrr
Yorum
-
arkadaşlar bu deyus kacmıyor....hergün elimizin altında birilerine oluk oluk para dagıtıyor....bugün olmassa yarın var....kafayı resetlemek ve vucuttaki elektrigi atmak cok iyi sonuclar verrir....sakin ve sabırlı olalım.....para bizde...o bizim köpegimiz...biz onun deel....bu iti paramızla dövecegiz....ve poza girmek icin asla kendinizi zorlamayın....
Yorum
-
lem bu patetes kafalı conilerin dün akşam aklı nerdeydi.. hepsinin hamburger yemekten beyinleri uyuşmuş.......ha ha haeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün gece yazmıştım dow bugün cıkacak diye .....acılışa bakın 13200....ha ha ha
Yorum
-
way şerf vayyy erken düşürdü beni...küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynı düşüncedeyim..... 250 ye cort yazdım... 800 den az biraz longo... bunlar cerez... iş olsun diye..
exper artık cort mu kovalayacğız...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
piyasa öyle hart diye dönmez....en az bir hafta....öyle veya böyle biryerlerden dalarız.....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterway şerf vayyy erken düşürdü beni...
exper artık cort mu kovalayacğız...
Yorum
Yorum