500 e kadar çıkacakda devamı varmı bellideyil..
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
geçen sefer spnin notu seans arasında geldi.. çok tantana oldu.
Seans arasında veya sırasında gelme ihtimali düşük gibi gözüküyor eksper hocam.
Şekil 1 A- moody'sin en son notu.
Not: Ben de içimdeki kronik ayıyı durduramıyorum. En çok da bu ejnebilerin oturarak ve para basarak refah sürmelerini kaldıramıyorum.
Yorum
-
bende aldım 350 den....actıgım şort pozlar onu hec etmek icin.....ha ha haEKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbalat 152 olmus... harbi "balatayi" yakmistir alan
... bir de kimlerin aldiklarini "aciklasalar"
kara liste gibi ehehhe
Yorum
-
birzamanlar garan ve bunak alıp satarken heç için bobide poz alıyordum..
zabah bakıyorum.. benim kağıt düşmüş bobii yukarı yapmış... yoncada bile heç yapmak kısa sürede bi halta yarmıyor çogu zaman..yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
lem nere gitsin..ebesinin örekesine kadar gitmiş zaten....not haberi gelmesse kuruş kazanaman....boş..küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster300 den lönkledim a.q.... yürü len pelaaaaaaaaa
Yorum
-
82800 de dünküleride kapayam diürümegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83650 den sabahki coortları kapadım 83400
dünki 83050 ler bekleer
Yorum
-
zaten can sıkıntısından açmıştım....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem nere gitsin..ebesinin örekesine kadar gitmiş zaten....not haberi gelmesse kuruş kazanaman....boş..
şortu ellemesem daha eyi olacakmış.....
ne kadar hareket o kadar zarar demektir...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
ilk destek geldi 83100 den ama dayanmaması lazımegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraga aslında sana güveeniürdüm sende kapayınca az kalsın didim
83100-82800 e kadar vermesi ve ptesi zabanan başlayacak 85000 çıkışı bekliürüm esasen
Yorum
-
dün bende boş boşuna 83 den açtımdı şortu bazen değil çoğu zaman oluyor erken davranışlark12küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten can sıkıntısından açmıştım....
şortu ellemesem daha eyi olacakmış.....
ne kadar hareket o kadar zarar demektir...
Yorum
-
herkesin bildiği bilgi bilgi kirliliğidir.tehlikeli durumlarBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hanXX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterQE3 elikulağında diyorlar ....not haberinin yerini tutmaz mı?
sirketlerin karliligi artiyor, yeni piyasalar kazaniyor vb haberleri yarine...
bunlara bel baglanmasi "normal" mi ?
he oderece global olarak "b.k" a battiysak, kimse "agzi" kavruldugunda aglasmasin.
paraya "alternatif" bulurlar mi ? hehehe... bitmez bu borclar baska turlu..
20 25 yil buyume olmadan borc odenecek, nufusu ne yapacaklar ---> bamya
hayalimde global "tokyo" borsasi var hehe...
cocuklarimiz baba "long" olunur mu hic, short hep kazandirir diyecekler..
"Uzun vadede long olanin kazandigini hic duydun mu" diye dalga gececekler.
oha eheh... yada "yatay" bantta kalabilen sirketler icin yeni enstruman uretsinler.. Yatayda gecen her gun x% para heheh.. super fikir doviz hesabi gibi olur hehe.
Yorum
Yorum